Да полетиш на гърба на орел, да хвръкнеш над заснежените

...
Да полетиш на гърба на орел, да хвръкнеш над заснежените
Коментари Харесай

През очите на орлите

Да полетиш на гърба на орел, да хвръкнеш над заснежените върхове на швейцарските Алпи или пък да видиш по какъв начин парашутът ти изгаря във въздуха... Преди 10 години това щяха да са гледки единствено за най-лудите приключенци и читателите на фантастика. Благодарение на екшън камерите Go Pro, можем да погледнем света с други очи и да се понесем над границите на вероятното. Представяме ви три от най-впечатляващите клипове, снимани с новото Go Pro Hero 7 Black. 
 
Още от основаването си GoPro е воин, който един до друг с теб може да снима всички твои завършения, без значение дали те са под вода или на метри над земята като ще предададат тъкмо това, което виждаш с очите си. Но какво отличава 7-ицата от неговите прародители? Орловият взор на новото Go Pro Hero 7 камерата към този момент е екипиран със система за хиперстабилизация, която обира вибрациите при движение и поставя завършек на треперещата картина. 

А в случай че обичаш приключенията, Списание 8 ти дава опция да вземеш GoPro камера с 5% отстъпка! Използвай промокод 2019GoProSummer до 15 септември в магазините PhotoSynthesis (София, бул. „ Васил Левски “ №57 или Варна, бул. „ Княз Борис I “ №75) или на www.photosynthesis.bg  и стани режисьор на сивото всекидневие, трансформирайки го в същински екшън!

1. Над върха


Отлично плануваният скок с уингсют на Брендан Вайнщайн над връх Вайсхорн в швейцарските Алпи

2. Парашутът гори 


Крейг Сосиер накисва парашута си в бензин и го пали във въздуха по време на полет

3. Орел над стадиона


Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР