Да пее и да омагьосва с гласа си, изглежда не

...
Да пее и да омагьосва с гласа си, изглежда не
Коментари Харесай

Тя може да говори с мъртвите: Страшна болест отключила необикновена дарба в Невена Цонева

Да пее и да омагьосва с гласа си, наподобява не е единствената заложба на Невена Цонева. Певицата признава, че е отключила невероятен гений, свръхестествена дарба, преди 7 години, когато отключила рисково заболяване. 

Тогава тя била диагностицирана с " латентна туберколоза ", а заболяването довела до проблеми със сърцето. Отнело е много време преди Невена да получи точната диагноза и надлежно точното лекуване, което довело до тежък интервал в живота ѝ. Но с помощта на това, Цонева отключила доста специфична заложба. 
                             

Самата тя изяснява случилото се, като усетила, че се е отворило третото ѝ око и почнала да вижда аурите на хората, а също по този начин и да контактува с умряли. Първоначално се тормозила, че поради тази си специфична дарба я грози заплаха да изгуби разсъдъка си. Оказало се, че Невена е от децата индиго, които са извънредно чувствителни към паранормалното и даже виждат болежките на другите.

                             

Към днешна дата Цонева споделя в детайли за качествата си, както и разяснява разнообразни тематики, свързани със свръхестественото в подкаста си в Youtube. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР