Да намерите нещо е по-приятно, отколкото да го изгубите, съгласни

...
Да намерите нещо е по-приятно, отколкото да го изгубите, съгласни
Коментари Харесай

ЗА НИЩО НА СВЕТА не взимайте тези неща, ако ги намерите на улицата!

Да намерите нещо е по-приятно, в сравнение с да го изгубите, съгласни ли сте? Колко постоянно се натъкваме на изгубени от някого пари, щастливо прибираме книга, забравена от някой от парка, и не можем да се нарадваме, в случай че намерим нещо скъпо. Истината е, че насладата от намирането на такива предмети няма да е дълга, а за решаването на проблемите ще би трябвало да се изразходва повече от един ден.

Както се оказа, не трябва даже да се допират няколко неща..

Ще ви кажем какви предмети изгубени на улицата не могат да бъдат взимани, с цел да не допуснете болест и бедност, да влязат в живота ви.

Странни неща
Не е загадка, че нещата са способни да гълтам силата на своя стопанин, което значи единствено едно нещо: с придобиването на нещо ново рискувате да получите като подарък злощастие, проблеми и даже болести на предходния притежател. И не забравяйте, че множеството от тези неща са оставени на улицата не е инцидентно, а с цел да се отърве някой от същите тези заболявания, неволи и материални усложнения. За да запазите вашето енергийно поле непокътнато и безвредно, заслужава да прегледате тези 10 находки!

Метални пари



Всеки от нас най-малко един път взимал монета на улицата. Както се оказа, това е безусловно невероятно! Желязната монета е в положение да всмуква всякаква сила - както позитивна, по този начин и негативна. Монетата, заредена с позитивна сила, се трансформира в амулет, а такава монета е малко евентуално да остане на улицата. Но от една негативно заредена монета най-вероятно ще е желал някой да се отърве, хвърлят такива под краката ви. Между другото, евентуално сте забелязали повече от един път, че откакто сте намерили дребна сума пари на улицата, скоро можете да загубите доста повече. Видите ли монета, продължете без скрупули!

Кръстче-медальон



Кръстчето - Най-мощният амулет против всички заболявания. Кръстът, подложен върху детето сега на кръщението, е тясно обвързван със ориста му. Оказва се, че пробвайки се върху някой различен кръст, вие " обличате " ориста на някой различен. И всичките човешки дейности, греховете му стават ваши.

Ако въпреки всичко желаете да запазите православното кръстче, преди всичко се предлага да го осветите в църквата, и едвам по-късно да реши какво да прави с него. Осветен кръст, можете да оставите и да се носите или да дадете на човек, които не разполага с кръст, само че който откровено има вяра в Господ.

Ключове



Във всички вероятни конспирации и ритуали ключът е от огромно значение, тъй като може да " затвори " нещастието. Човек, който откри подобен ключ, ще " отключи " нещастно и ще го вземе за себе си. Особено рискови са ключовете, хвърлени в езеро, или друга вода.

Ако към момента мислите, че ключът е загубен от невнимателно дете, просто казано, в случай че се намира на видно място, притежателят сигурно ще го оставил.

Златна бижутерия



Орнаментите, направени от благородни метали, се употребяват необятно в разнообразни заклинания, като свалянето на злото и развалянето. Ценният метал елементарно се поддава на вълшебен резултати и е кадърен да всмуква най-разнообразната сила на своя притежател.

С помощта на сватбени пръстени, да вземем за пример, ги оставяте, с цел да се сбогувате с проблеми на персоналния фронт. Опитът на откритото богатство може да докара до най-негативните последици, даже в случай че притежателят го е изгубил не съответно.

Носенето на бижута на някой различен трансформира енергийното поле на новия притежател, попречва осъществяването на проектите и вкарва обилни неудобства в другите сфери на живота. Носете намиран или подарен пръстен, единствено в случай че не ви предизвиква негативни страсти. В края на краищата, както знаете, мислите могат да се материализират.

Часовник



Отдавна се приписват вълшебен свойства на часовника, защото този аксесоар като знак на неумолимото течение на времето и неговата последователност. Народните поверия споделят, че човек, който сложи часовника на някой различен, се пробва да поживее живота на другия човек.

След като вземете сходна находка, рискувате да върнете заболяванията и безпокойствата на предходния притежател. Ако вярвате в подобен знак, помислете два пъти, преди да вземете сами откритото.

Игли, кърфици, безвредни игли



Такива предмети елементарно се зареждат с сила, тъй като постоянно се употребяват като талисман. Ако срещнете игла или щифт на улицата, най-вероятно някогашният притежател го е изхвърлил. Такъв обект е кондензиран с негативна сила, тъй като лишава всички енергийни удари върху себе си. По-добре да не взимате такова нещо. Защо се предходният им притежател, толкоз елементарно се е разделил с тях.

Домашни неща



Всички типове кукли, фигурки и меки играчки, открити на улицата, евентуално са изпълнени с негативна сила. Най-често тези неща се изхвърлят на улицата, с цел да се отървете от зло око или повреждане на магия.

Е, в случай че откриете сходно нещо на място, отдалечено от човешко жилище или на кръстопът, евентуално е “плавателен съд”, който води до заболявания, злост и материални бедствия в къщата.

Гривни, направени от конци, върви



Гривна от конци, връвчици, постоянно се употребяват като украшения. Тези гривни не се губят инцидентно и не изхвърлят особено. Те се раздират и падат от ръката по време на преливане на негативната, когато тяхната консервираща функционалност е изчерпана. Като вземете такова нещо, можете да се изложите на мощно негативно влияние.

Огледала



Отдавна огледалата са считани за мистични предмети. Повърхността на огледалото има памет, способна е да гълтам силата на хората и събитията, които се случват преди този момент пред огледалото. Това енергийно огледало може да се отрази върху хората, които го гледат. Така че, в случай че се натъкнете на огледало на улицата, не го вдигайте.

Четки за коса



Малко евентуално е някой да вземе непозната четка за коса от улицата. Това е просто нехигиенично, макар че тези, които го вършат ги има в близост.

Както е известно, гребенът непрестанно взаимодейства с биофилтъра на притежателя, гълтам мислите му и си спомня дейностите му.

С взимане на гребен на някой различен, рискувате да бъдете обладани от негативна сила, тъй като единствено Бог знае какво е било на предходния притежател. В допълнение, гребените постоянно ги употребяват в заклинания. Така че подминавайте такова нещо!

Вярвате или не, само че кой знае. Бъдете деликатни към осиротелите неща, тъй като отрицателната сила на някой различен просто не ви би трябвало!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР