Да имаш връзка с най-добрия приятел може да се окаже

...
Да имаш връзка с най-добрия приятел може да се окаже
Коментари Харесай

Връзка с най-добрия приятел – защо не е добра идея

Да имаш връзка с най-хубавия другар може да се окаже нож с две остриета. От една страна това не е нов човек, който занапред да опознавате, а и към този момент сте построили доверие между тях. От друга обаче, в случай че след време скъсате, тогава освен ще загубите гадже, само че и най-хубавия си другар.

Що се отнася до връзките, от време на време те могат да бъдат сложни. Независимо дали става въпрос за връзки с колегата, най-хубавия другар или фамилията ви, всяка връзка има свои лични правила. Има едно нещо, което разделя всяка от тези връзки една от друга. И това нещо е разбирането. Разбирането е друго от човек на човек и от връзка на връзка.

Особено, когато става въпрос за другар от мъжки пол, би трябвало да сте изключително деликатни. Причината е, че развиването на усеща към него не е мъчно и може да се случи с времето. Ако към този момент имате някакви усеща към този мъж и планирате да превърнете другарството си във връзка, тогава повярвайте, това не е добра концепция. Приятелската зона е доста действителна, а от време на време и доста нужна.

Прочетете по-долу, с цел да разберете за какво да излизате с най-хубавия другар не е добър вид.

Той ви познава от вътрешната страна и извън

Когато става дума за най-хубавите ни другари, те нормално знаят всичко за нас. Това включва нашата история на запознанства, какво харесваме и какво не. Така че, в случай че започнете да излизате с най-хубавия другар, който имате, той ще знае всичко за вас. Така че в никакъв случай не можете да скриете нещо от него.

Различно е той да ви е другар и гадже

Съвместимостта с най-хубав другар е друга от съвместимостта с колегата. И от време на време, когато започнете да се срещате с приятеля си, допускате, че съвместимостта на другарството автоматизирано ще премине към съвместимостта на колегата. Но истината е, че това не всеки път е по този начин и постоянно би трябвало да го разберете по сложния метод.

Един другар ви обича абсолютно

Приятелството постоянно е над връзката. Дори когато не желаете да бъдете обичани, даже когато не се чувствате по този начин, както би трябвало, един до вас постоянно ще имате най-хубавия другар. Той ще ви поддържа и ще знаете, че можете да разчитате на него. Но когато става въпрос за гадже, няма гаранция, че това ще бъде по този начин.

Той знае какъв брой странна персона може да сте

Вашият най-хубав другар знае какъв брой сте странна като персона и от време на време прави оценка тази ваша специфичност. Но когато става въпрос за гадже, може д се опитате да скриете странността си и това ще накара и двамата да се чувствате неловко.

Кой ще размени най-хубавия другар, в случай че той ви стане сътрудник?

Ако излизате с индивида, който ви е бил непосредствен, кой ще бъде новият ви най-хубав другар? Сега, когато най-хубавият ви другар е вашият ухажор, при кого ще отидете в 2 сутринта, когато вие и вашият сътрудник влезете в първия си спор? Не се залъгвайте, даже и да не сте се карали преди, във връзките безспорно ще има спорове и това е обикновено. Ще мислите да отидете при гаджето си за всичко, само че бързо ще разберете, че към момента имате потребност от най-хубав другар.

Разбира се, не всички връзки с най-хубавия другар безусловно са обречени на неуспех. Понякога хората съумяват да запазят здравите си връзки и да изградят нещо още по-хубаво между тях. Приятелството може да бъде страхотна основа за една връзка, само че тази обстановка крие своите опасности. Преди да се впуснете в сантиментално завършения с най-хубавия другар, който имате, помислете добре за обстановката. Внимавайте да не бъркате елементарната благосклонност с обич. За да сте по-сигурни, поговорете намерено с него, преди да започнете връзка. Обсъдете плюсовете и минусите да преминете на друго равнище в връзките си и действайте, в случай че в действителност сте сигурни в това, което вършиме.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР