Да, дамите също фантазират, при това почти толкова, колкото и

...
Да, дамите също фантазират, при това почти толкова, колкото и
Коментари Харесай

Само за палави дами: 6 от най-популярните женски фантазии

Да, дамите също фантазират, освен това съвсем толкоз, колкото и представителите на мощния пол. Просто приказват по-малко за това. Ето кои са най-честите мечти на нежната половина от човечеството, съгласно направено неотдавна изследване.

Тройка – секс с двама мъже.
Според психолозите, съществуването на повече от един сътрудник значи опция за избор, което си е постепенен метод и е напълно в реда на нещата. В природата постоянно избира самката, по тази причина сексът с двама мъже е извънредно привлекателна концепция. За страдание малко мъже са съгласни на сходни опити, тъй като мощният пол не обича да бъде сравняван. Разбира се, постоянно има разновидности. Просто би трябвало добре да обясните на колегата си каква е концепцията – двойно наслаждение, а не предпочитание за намиране на нещо по-добро. Можете да си поръчате втория мъж от съответните уеб сайтове. Оставете колегата ви да го избере. Нека той предложи и сюжета за вечерта.

С белезници.
Това втората най-мечтана сексфантазия. Според психолозите дамите се вълнуват много от казуса с доминирането. Жени, които в действителния си живот са водещи, в спалнята избират да играят ролята на подчинени, на робини, които извършват заповедите на своите господари. Да си вързан, значи да не носиш никаква отговорност, ти просто се наслаждаваш на това, което ще последва… Тук сексмагазините оферират обилие от разнообразни спомагателни атрибути, които ще са ви от изгода – нежни белезници, копринени шалове, ароматни свещи. Възползвайте се.

Секс измежду природата.
Уви, есента и зимата са малко по-неподходящи за интимни занимания навън, само че когато има предпочитание постоянно се намира и метод. Предлагаме ви да опитате в горещото спа, до момента в който на открито вали сняг. Вземете си чаша вино, потопете се в топлата вода и се наслаждавайте на пейзажа и чувствата. Казват, че студът на открито работил много сближаващо и възбуждащо.

Изнасилване на ужким.
Може да ви звучи налудничаво, само че е реалност. Голям % от дамите желаят да вършат див и несдържан секс, който да наподобява на обезчестяване. С всички „ екстри” – изненадата, битката, силата на колегата. Разликата е една, само че основна – в играта сексът най-после е възбуждащо мечтан. Специалистите предлагат позите, в които мъжът е откъм гърба и управлява изцяло обстановката. А за дамата удоволствието е доста по-голямо, тъй като и проникването е по-дълбоко.

Секс с жена.
Сигурно всяка дама в миналото си е задавала въпроса какво ли да правиш секс с партньорка. То е нещо като неосъществена тийнейджърска фантазия. Затова пък елементарно може да се осъществя в зрелост, тъй като множеството мъже няма да имат нищо срещу да видят в леглото си две дами! Предварително обсъдете с колегата си каква ще бъде неговата роля – удоволствието получавате вие, вие сте в центъра на събитията, не той. Можете да изберете другата жена още веднъж от уебсайт за сходни услуги. Съобразете избора си с желанията на двамата – като визия. И наложително си набавете задоволително лубрикант, както и съответните сексиграчки, които ще създадат прекарването ви в действителност запаметяващо се.

Секс със завързани очи.
Тази фикция е близка като концепция до тази с белезниците. Но при нея водещото е желанието не да се подчиниш или да се наслаждаваш пасивно на удоволствията, а да се концентрираш върху това, което ти се случва. Когато очите са затворени, се изострят всички други сетива. Което е извънредно значимо за приемането на цялостно наслаждение и достигането на оргазъм.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР