Да бъдеш ​​мотивиран и да поддържаш тази мотивация е трудна

...
Да бъдеш ​​мотивиран и да поддържаш тази мотивация е трудна
Коментари Харесай

Вътрешният кръг на мотивацията

Да бъдеш ​​мотивиран и да поддържаш тази мотивация е сложна задача. Но в случай че знаете по какъв начин да го постигнете и да употребявате в работата си, ще имате надалеч по-успешен ден.

Разбиране на вътрешния кръг на мотивацията

Всички имаме лична мотивация за работа. Някои хора се любуват на чувството за достижение, когато свършат избрана задача, до момента в който други харесват чувството, че могат да оказват помощ на сътрудници или да поемат нови провокации. За някои хора приоритет са парите, до момента в който други са водени от шанса да бъдат нараснали на работното си място.

Без значение какво ви стимулира съществуват способи да продължите напред, когато наподобява, че не сте в положение да го извършите.  Отделяйте малко време за себе си всеки ден, даже в случай че е единствено пет минути! Тези пет минути ще ви оказват помощ!

Създайте табиет за положително мислене

Има доста способи да развиете навика за позитивно мислене. Един от тях е да започнете с дребни стъпки в вярната посока, да вземем за пример, като извършите лист с три положителни неща, които са се случили през днешния ден, и три неща, които сте постигнали. Друг метод е да се включите в действия, които ви карат да се чувствате добре за себе си или за живота като цяло. Например, доброволчество или упражняване на йога.

Намалете напрежението

Ефектите от напрежението са добре известни. Той може да докара до цялостен набор от проблеми, в това число сърдечни болести, меланхолия и тревога. Но кой е най-хубавият метод да го управлявате?

Може да намалите напрежението като управлявате условията си към живота. Как да разберете дали изпитвате прекалено много стрес и по какъв начин да се справите с него? Първо, определете каква е повода за него, по-късно изследвайте както влияние оказва той върху тялото и мозъка ви. Накрая формулирайте някои лесни стъпки, които биха понижили напрежението в живота ви.

Направете упражненията част от деня си

Упражнението е превъзходен метод да подобрите настроението и психическото си здраве. Помага ви да спите по-добре, да се чувствате по-щастливи и да сте по-продуктивни.

Най-важното е да намерите подобаващото упражнение.  Когато става въпрос за фитнес мотивация, всичко е в намирането на вярната подготовка, която ще ви води към задачите ви.

Има толкоз доста разнообразни типове извършения, само че не всички от тях са подобаващи за всеки. Трябва да намерите това, което най-добре дава отговор на вашите потребности и метод на живот.

Източник: The Baltic Times

Превод и редакция Светлана Тодорова-Ваташка / Мениджър Нюз

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР