Д-р Цветеслава Гълъбова от Левицата коментира днешното напрежение в Народното

...
Д-р Цветеслава Гълъбова от Левицата коментира днешното напрежение в Народното
Коментари Харесай

Д-р Цветеслава Гълъбова: Случилото се днес в парламента е недопустимо поведение. Това е позор и падение

Д-р Цветеслава Гълъбова от " Левицата " разяснява днешното напрежение в Народното събрание, което стигна до пердах сред представители на ПП-ДБ и " Възраждане ".

" Случилото се през днешния ден в Народното събрание е неприемливо държание. Това е срам и проваляне ", сподели в " Още от деня " по Българска национална телевизия тя.

По думите ѝ това, че се споделя едно, а се прави друго, води до същинско омерзение у гласоподавателите.

" Демотивира хората да вземат участие в изборния развой, утежнява обществено-политическата конюнктура и прави демокрацията ни по-малко законна ", съобщи доктор Цветеслава Гълъбова.

Според нея партиите би трябвало да се прочистят.

" Във всички партии има качествени хора, които могат да си владеят нервите, владеят добре български език, имат ясни хрумвания и са честни. Но ние виждаме най-грозното лице на партиите ", добави доктор Цветеслава Гълъбова.

По думите ѝ политиците в България са хора, които имат проблеми с характера, с личностната си конструкция и имат съществени дефицити в областта на морала.

" Случващото се у нас е обществен феномен. Този развой е провокиран от обстоятелството, че в политиката съумяват да влязат хора с неистини, с ала-бала с президента. И сме очевидци по какъв начин си приказват между тях на партиен конгрес – това е маркер за една психопатизация на политическия развой ", добави доктор Цветеслава Гълъбова.

Според нея дневният ред на политиците и на хората се разграничава, тъй като политиците живеят в успореден свят.

" Политиците нямат проблемите на народа. Те не са заети с оцеляването си и имат други упоритости. Например през днешния ден се наплюха, сбиха, надраха, счупиха едни очила и бяха разпуснати. Но ще си получат цялостната отплата. Те желаят с кръв да уволняват, да назначават – законно, нелегално, а елементарният човек желае да живее умерено ", сподели още доктор Цветеслава Гълъбова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР