Д-р Нина Найденова издъхна, съсипана от раздялата с бившия министър

...
Д-р Нина Найденова издъхна, съсипана от раздялата с бившия министър
Коментари Харесай

Защо Ангел Найденов не почете паметта на бившата си жена

Д-р Нина Найденова издъхна, унищожена от раздялата с някогашния министър

Бившият боен министър Ангел Найденов не уважи паметта на първата си брачна половинка Нина, от чиято загуба се навърши тъкмо 1 година на 9 декември. Десетки другари, близки, родственици и пациенти на починалата докторка си спомниха за нея, а племенницата ѝ Зоя написа: „ Една година, откогато не си с нас, лели! Толкова доста ни липсваш! “, написа вестник Ретро.

Уважаваната лекарка си отиде неуместно след борба с Ковид-19. В края на предходната година доктор Найденова бе повече от месец на апаратно дишане в болница поради срещата си с подлата болест, само че не съумя да се пребори за живота си. Бившият ѝ брачен партньор реши да резервира безмълвие и не написа нито ред в памет на първата си жена и майка на единствената му щерка. Двамата не бяха в изключително положителни връзки, въпреки да имаха 38-годишен взаимен живот. Щастливият им брак се разпадна след появяването на Мая Манолова в живота на Найденов. До последния си мирис доктор Найденова живееше с болежка в сърцето от тежката разлъка с любовта на живота си, както тя наричаше някогашния боен министър. Крахът в връзките им идва през 2011 година, навръх сватбата на щерка им Деси, когато Нина схваща, че Ангел ѝ желае бракоразвод и е решил да заживее с извънбрачната си до оня миг партньорка Мая Манолова.

Въпреки фамилната драма лекарката от Димитровград в никакъв случай не подходи със завист и отплата. „ Простих на Ангел, не ненавиждам Мая Манолова, макар че разруши живота ми. Колкото и смешно да звучи, огромната фантазия ми беше да остарея с него. Хората се плашат от старостта, само че желаех да се пенсионирам, с цел да мога всяка заран да се разсънвам до него “, сподели тя в едно от последните си изявленията. Д-р Найденова бе изцяло отдадена на работата и пациентите си, както и на своите внуци близнаци, които бяха единствената ѝ наслада след раздялата с огромната ѝ обич.

И сега Найденов продължава да живее с Мая Манолова, а неотдавна двамата честваха и годишнина от сватбата си. Лидерката на „ Изправи се, България “ сподели в обществените мрежи и по какъв начин избира подарък на обичания си за празника им от базар на площад „ Славейков “ в столицата, откъдето му купила ръчно направени чаши за чай с сантиментално обръщение върху тях.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР