Д-р Ая Таха и д-р Сезан Хабилов избраха да помагат

...
Д-р Ая Таха и д-р Сезан Хабилов избраха да помагат
Коментари Харесай

Лекар от "Пирогов": Времето в изолатора тече по различен начин

Д-р Ая Таха и доктор Сезан Хабилов избраха да оказват помощ на тежкоболните от COVID-19 в столичната болница „ Пирогов “, вместо да имат меден месец.
Меден месец в „ Пирогов “: Влюбени лекари избраха да се грижат за най-тежко болните През февруари тази година младите лекари стават семейство и възнамеряват екзотично пътешестване
Нещата се случиха доста бързо, бяхме декларирали че сме доброволци и когато се случиха нещата влязохме, изясни в ефира на bTV доктор Ая Таха. Тя описа, че след приключването на карантината двамата със брачна половинка й се върнали в къщи, само че след Великден доктор Сезан Хабилов още веднъж е в изолатора на „ Пирогов “.

Снимка: btvnovinite.bg

„ В изолатора времето тече по друг метод, сложните моменти се осъзнават по-късно, вътре нямаш време да мислиш за тях “, показва доктор Ая Таха. Да си на първа линия е компромис със себе си и фамилията си, безапелационна е тя.

Коронавирусът и България Пандемията разболя и българската стопанска система Ген. Мутафчийски: Ръстът на болните от COVID-19 е действителен Един ден в Зоната: Среща с медиците, които лекуват заболели от COVID-19 Щабът: 1097 са случаите на COVID-19 у нас Над 8 хиляди са санкционираните за неносене на защитни маски у нас Нови 8 случая на инфектирани с COVID-19 във видинската болница Изпращат в София пробите за COVID-19, взети от чиновниците на община Симитли Борисов: Да се зададе въпрос, че има доктор без облекло, просто ме взривява, дрехи има 4 случая на COVID-19 в дом за възрастни във Видинско Училищен шеф във Враца за пакетите с храна: Учителите бяха използвани в тази скица Близки на регистриран с COVID-19 не са били тествани Три нови случая на COVID-19 в Бургаско Трафикът към София последователно се възстановява Специална телефонна линия ще съветва хората с хронични болести за COVID-19 Възстановиха детските и женски съвещания при специфичен режим Още инфектирани с ковид във Видинската болница 975 са доказаните случаи на COVID-19 у нас Доц. Кунчев: Вървим към леко разпределяне на ограниченията против COVID-19 В Спешна помощ: 13 с потвърден COVID-19 при 266 позитивни бързи теста Здравното министерство прекратява инвитро процедури поради COVID-19
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР