Д-р Антъни Фаучи, главният специалист по инфекциозни заболявания в САЩ,

...
Д-р Антъни Фаучи, главният специалист по инфекциозни заболявания в САЩ,
Коментари Харесай

Тръмп „изкарал късмет”, че е преживял COVID-19

Д-р Антъни Фаучи, основният експерт по инфекциозни болести в Съединени американски щати, съобщи, че президентът Доналд Тръмп е „ изкарал късмет”, че е оживял от ковид, имайки поради неговата възраст и наднормено тегло.

„ Можеше да има съществени неприятности. Мисля, че изкара огромен късмет”, съобщи Фаучи в изявление за The Telegraph, в което насочва остри рецензии към Тръмп поради метода, по който е подходил към пандемията. Съединените американски щати са страната с най-вече инфектирани (28 милиона), както и най-вече умряли (близо половин милион).

Специалистът по инфекциозни заболявания напомни забележителната смяна в професионалните му връзки с Тръмп през април-май предходната година, откакто президентът стартира обществено да поддържа хората, които са срещу локдауна, и да саботира напъните на здравните управляващи да наложат някакъв надзор. Администрацията на някогашния президент Тръмп беше подложена на критика, че не прави задоволително, с цел да спре бързото разпространяване на ковид в страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР