Д-р Антъни Фаучи, главният медицински съветник на президента на САЩ

...
Д-р Антъни Фаучи, главният медицински съветник на президента на САЩ
Коментари Харесай

Д-р Фаучи: Проучвания показват, че ваксини могат да предотвратят предаването на коронавируса

Д-р Антъни Фаучи, основният медицински консултант на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, съобщи в сряда, че изследванията наподобяват " удобни " по отношение на капацитета на коронавирусните ваксини да предотвратяват предаването на коронавирусната зараза.

По време на брифинга за пресата на Екипа за реагиране на Covid-19 в Белия дом, доктор Фаучи означи, че съгласно изследванията " по-високите вирусни натоварвания " са свързани с " по-доброто предаване “ на ковид.

Според него израелски учени са открили, че имунизираните хора, които след това са се заразили, към този момент са имали " видимо понижен вирусен товар ", като по този метод се понижават възможностите за по-нататъшно предаване на вируса.

Националните здравни институти (NIH) и фирмите Moderna Inc. и Pfizer Inc. ще изследват дали имунизираните хора, които се заразяват и неимунизираните хора, които се заразяват с ковид посредством асимптоматична зараза, имат разлики в самостоятелните си вирусни натоварвания, добави американският водещ епидемиолог.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР