COVID-19 настъпва сериозно у нас удря млади и стари, известни,

...
COVID-19 настъпва сериозно у нас удря млади и стари, известни,
Коментари Харесай

Поп фолкът в ужас: COVID удари ваксинирана звезда СНИМКА

COVID-19 настава съществено у нас удря млади и остарели, известни, здрави. Попфолкът е една от сферите на шоубизнеса, които са съществено потърпевши от пандемията.

Много от представителите на жанра изкараха подлата болест, носега попфолк певица, която е имунизирана, май се е заразила.



" Скъпи другари, усещам известно неразположение, не желая да пожертвам, по тази причина в петък отпада присъединяване ми в Пирдоп. Ще ме замести моята колежка Димана. Сигурна съм, че ще си изкарате радостно ", написа Соня Немска в своя Facebook профил.

Репортер на show.blitz.bg е научил, че певицата има всички признаци на коронавирус и е показала разсъдък да си остане у дома, вместо да отиде да си прибере хонорара и да болести доста хора. И заслужава да бъде посочена като един добър образец в обществото. Ако имаше повече съзнателни жители, пандемията нямаше да коси с такава мощ.

Интересен е фактът, че наскоро певицата се имунизира с " Модерна ". Предстои в идващите дни да разберем какво е положението на Соня и има ли коронавирус в реалност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР