© Анелия Николова Суданец налетял на жената на Сидеров заради

...
© Анелия Николова Суданец налетял на жената на Сидеров заради
Коментари Харесай

Лицето ръмжи заплашително на лицето

© Анелия Николова " Суданец налетял на дамата на Сидеров поради ударено странично огледало ", написа в събота " 24 часа ", разказвайки трагикомична преживелица на столичния бул. " Симеоновско шосе ", в която основни герои са трижди осъжданият за безчинство Волен Сидеров, брачната половинка му Деница, евродепутатът Николай Бареков, половин дузина служители на реда и попадналият суданец с българско поданство Мажди Гандур, и станала причина водачът на " Атака " да изиска оставката на вътрешния министър и на шефа на ДАНС.Накратко - огледалата на джипа на Гандур и джипа (BMW) на Деница Сидерова се закачат, което става мотив за спор. За минути на местопроизшествието идва полиция, Волен Сидеров, Бареков, публицисти от партийната телевизия " Алфа ". " Както карам, профучава някой около мен и ми обръща огледалото. Излизам да видя дали е одрано, да видя дали има вреда по огледалото. Обръщам се и виждам висок, тъмнокож мъж, който стартира да ми приказва на британски. Казвам му - тук е България, при което той стартира да ръмжи и да ме избутва ", споделя Сидерова пред малкия екран. Малко по-късно репортерът на партийната телевизия ще разяснява говорещия по телефона суданец с думите: " Може би приказва с наемни убийци. "

Намесата на Сидеров и компания очевидно има резултат, тъй като служителите на реда в последна сметка арестуват суданския жител за 24 часа. Те одобряват, че суданската му брошура не важи в България и смъкват номерата на колата му. Срещу него е формиран акт по указа за битка с дребното безчинство (УБДХ) и той е упрекнат че е " ръмжал в лицето [на Сидерова, бел. ред.] заплашително ". Мажди е изправен пред съда, който приема, че няма никакво нарушаване на закона: УБДХ няма по какъв начин да глоби " неясно ръмжене ".

" Ако се одобри вярна тезата, че ръмжащите жители, издаващи неразбираеми звуци, следва да дават отговор по УБДХ, то всеки жител, който си тананика, подсвирква, жужи или издава сходни звуци, би бил евентуален извършител на публичния ред ", написа в претекстовете си арбитър Николай Василев, което става причина против него да стартира невиждана офанзива от партийната телевизия, на която реагира даже и изпадналият в заспалост Висш правосъден съвет.

Паралелно с това Волен Сидеров реши да мине в офанзива и да изиска оставката и на вътрешния министър Младен Маринов и на шефа на ДАНС Димитър Георгиев. Защо? Защото са позволили суданец да ръмжи на жена му.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР