Consumer Reports публикува резултатите от годишната си класация Най-добрите коли

...
Consumer Reports публикува резултатите от годишната си класация Най-добрите коли
Коментари Харесай

Топ 10 на най-добрите автомобили на 2022 на Consumer Reports. Ford Mustang Mach-E e най-добрата електрическа кола

Consumer Reports разгласява резултатите от годишната си ранглиста Най-добрите коли на годината, която има за цел да помогне на американските консуматори да създадат по-лесен и верен избор при покупката на идващото си ново транспортно средство.

От Consumer Reports споделят, че с цел да бъде посочен в ТОП 10 класацията, всеки един от колите би трябвало да е бил класиран измежду най-хубавите оферти в своята категория, където под внимание са взети индикатори като резултати от пътни тествания, надеждност, задоволеност на притежателя, сигурност и други.

В категорията Малък автомобил , от Consumer Reports показват като най-хубав вид за покупка Nissan Sentra , като съществени преимущества на който от организацията показват отличното съответствие сред предложение и цена, за което разясняват, че се усеща като по-луксозно от това на съперниците.

При субкомпактните SUV модели, оценката на Consumer Reports е за Nissan Rogue Sport , а при дребните SUV-та е за Subaru Forester .

При средноразмерните седани за Honda Accord , при хибридните оферти Toyota Prius и Prius Prime, при SUV колите с два реда седалки е за Toyota RAV4 Prime , а при тези с настройка в три реда е за Kia Telluride .

Honda Ridgeline получава самопризнание TOP Pick при компактните пикапи , а Lexus RX при първокласните средноразмерни SUV модели.

За най-хубав вид за покупка на напълно електромобил , от Consumer Reports показват , като показват, че при него се записват доста по-малко проблеми от страна на потребителите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР