Coca-Cola обяви, че ще придобие изцяло собствеността върху компанията за

...
Coca-Cola обяви, че ще придобие изцяло собствеността върху компанията за
Коментари Харесай

Coca-Cola купува BodyArmor за $ 5,6милиарда

Coca-Cola разгласи, че ще придобие напълно собствеността върху компанията за спортни питиета BodyArmor за 5,6 милиарда $.

Гигантът в производството на питиета купи 15% от BodyArmor през 2018 година и ще продължи да ръководи компанията като обособен бизнес в Северна Америка, се показва в изказването, представено от БГНЕС.

Компанията беше отчасти благосъстоятелност на починалия популярен баскетболист Коби Брайънт, който стана главен акционер през 2013 година

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Корпорацията Coca-Cola ще редуцира над 2200 чиновници по цели...

" През последните три години BodyArmor беше отлично допълнение към гамата на системата, а компанията е мотор на непрекъснати нововъведения в региона на продуктите за хидратация и здраве и богатство ", съобщи Алфредо Ривера, президент на оперативното звено на Coca-Cola в Северна Америка.

В момента BodyArmor е втората по величина компания за спортни питиета с продажби на дребно за над 1,4 милиарда $, се споделя в изказването.

Съоснователят и ръководител на компанията Майк Репол и президентът Брент Хасти ще останат на работа в марката, която се стреми към " избухливото потребителско търсене " на първокласни спортни питиета.

В знак на респект към спортиста и акционер, който почина при злополука с хеликоптер през 2020 година, Репол съобщи: " Ако не бяха визията и вярата на Коби Брайънт, BodyArmor нямаше да може да реализира триумфа, който имахме. Не бих могъл да бъда по-развълнуван да стана част от фамилията на Coca-Cola и да насочим погледа си към бъдещето ".
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР