class=first-letter-big>П улмологът д-р Александър Симидчиев обясни в предаването „Здравей, България”

...
class=first-letter-big>П улмологът д-р Александър Симидчиев обясни в предаването „Здравей, България”
Коментари Харесай

Защо д-р Симидчиев влиза в политиката

class= " first-letter-big " > П улмологът доктор Александър Симидчиев изясни в предаването „ Здравей, България” по за какво е решил стане кандидат-депутат. Той направи това перифразирайки думи на Платон:

„ Ако отказвате задоволително дълго да влезете в политиката, ще влязат хора, които не желаете да са там” .

Симидчиев показа, че доста хора са го попитали за какво влиза в политиката, която, по думите им била мръсна работа: „ Осъзнавам, че това е по този начин и в същото време виждам, че в случай че няма хора, от които да желаеме разнородно мнение и да може да дискутираме по тематики, ще останат понятия, които са дебалансирани от моя гледна точка”, съобщи пулмологът.

Поканата да стане кандидат-депутат Симидчиев уточни, че му е била отправена от ръководителя на „ Да, България”. „ Влязох в обединението, тъй като, в случай че следите моето развиване няколко години, ще видите, че това, което ме интересува е чистият въздух, климатичните промени, дигитализацията в опазването на здравето. Това са все

неща, които са същностни в програмата на коалицият а”,

посочи още той.

Експертът дефинира като стеснителен броя на новите случаи на ковид за деня – 2588. Д-р Симидчиев уточни, че е очаквал подобен след към десетина дни.

„ Последните четири седмици кривата върви нагоре. Засега нямаме данни, че върви надолу. Четирите седмици са наклонност – нагоре”, изясни пулмологът.

Целия диалог чуйте във видеото горе.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР