class=first-letter-big>Д оцент Атанас Мангъров ще бъде водач на листата на

...
class=first-letter-big>Д оцент Атанас Мангъров ще бъде водач на листата на
Коментари Харесай

Доц. Мангъров ще бъде водач на листа на АБВ

class= " first-letter-big " > Д оцент Атанас Мангъров ще бъде лидер на листата на АБВ във Варна за идните парламентарни избори, оповестява. Той беше показан на членове и симпатизанти на партията от водача на групировката Румен Петков. Доцент Мангъров още веднъж разкритикува наложените ограничения във връзка епидемията и ги назова несъответстващи.

Доцент Мангъров е срещу непрекъснатото отваряне и затваряне на страната .

„ Не е редно учениците и студентите да не посещават образователните занятия”, безапелационен е той.

„ Това, че всички вършат по този начин, не значи, че това е верният метод. Всички ние би трябвало да се държим по този начин както сме се държали при всички сходни вирусни инфекции, които неведнъж са се случвали в предишното.

Продължаваме да упорстваме и да не желаеме да разберем в действителност, каква част от популацията се е сблъскала с този вирус .

За да разберем това, би трябвало да се направи едно сероепидемиологично изследване, с което да се откри, каква част от популацията имат антитела”, посочи Мангъров.

Той изясни, че е избрал АБВ, тъй като те са от страната на хората, които считат че противоепидемичните ограничения в страната са несъответстващи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР