class=first-letter-big>Д нес облачността ще продължи да се увеличава и вплътнява.

...
class=first-letter-big>Д нес облачността ще продължи да се увеличава и вплътнява.
Коментари Харесай

Какво ще бъде времето в последния ден от януари

class= " first-letter-big " > Д нес облачността ще продължи да се усилва и вплътнява. Вечерта и през нощта против понеделник на доста места от запад на изток ще превали дъжд. Ще духа слаб юг-югозападен вятър, ще се усилва и през нощта против понеделник по долината на Струма, в Източна България и по северните скатове на планините ще бъде мощен, сочи информация в уеб страницата на

Максималните температури ще бъдат сред 8° и 13°.

Атмосферното налягане е доста по-ниско от междинното за месеца и ще се намалява.

Над Черноморието

преди обяд ще доминира слънчево време, само че облачността до вечерта последователно ще се усили. Ще остане без дъжд. Ще духа до сдържан южен вятър, който денем ще се усилва и вечерта към този момент ще е мощен. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 13°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, само че ще се усилва и вечерта по северното крайбрежие ще бъде 4 бала.

Над планините

облачността ще е забележителна. Вечерта ще стартират превалявания от сняг, под 1500 метра - от дъжд. Ще духа сдържан и мощен, вечерта плевел югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към 0°.

В понеделник

от заран до ранния следобяд преваляванията ще спрат на запад и ще продължат на изток. Количествата ще са по-значителни в най-крайните южни и югоизточни региони.

style= " box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bolder; " >

От вторник

нататък следват няколко сухи дни с пролетни дневни температури сред 10 и 15 градуса. Нахлуването на топъл въздух е съпроводено с условия за утринни мъгли.

Валежите, относително високите температури за сезона и снеготопенето, основават предпоставки за разливи на водоемите.

В нощта против понеделник рискови са теченията и някои притоци на Марица, Арда, Струма, Места, Доспат и Пиринска Бистрица.

В първия ден на февруари заплаха от поройни наводнения има по теченията и някои притоци на Тунджа, както и всички реки по Южното Черноморие.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР