Чувственият съблазнител на виолончелото Стиепан Хаусер от дуета 2Cellos се

...
Чувственият съблазнител на виолончелото Стиепан Хаусер от дуета 2Cellos се
Коментари Харесай

Фантомът от операта - с виолончело

Чувственият прелъстител на виолончелото Стиепан Хаусер от дуета 2Cellos се превърна в новия Фантом от операта.

Прочутият музикант от хърватския дует свири трогателно на обичания инструмент с маска, която мистериозно скрива половината му лице, а декадентския и много съблазнителен клип в мощна ренесансова стилистика връща с ново звучене творбата на Андрю Лойд Уебър от един от най-прочутите му мюзикъли.



Всички чакахме в песента моделът Лара Ниайе да запее, само че тя остава безмълвна като цялата мелодия остава в ръцете не Стиепан и майсторски управлявания от него лък върху струните. Стиепан, за разлика от много по-обрания в страстите Лука, безусловно прави обич с виолончелото и феновете с непринуденото си държание, само че безупречно свирене. Той е прочут и с това, че е толкоз предан на музиката, че не се интересува от нищо друго. Известна е историята, когато попада на банкет, където е настанен до Леонардо ди Каприо и го пита, напълно не на смешка: " Вие с какво се занимавате? "

Стиепан Хаусер прави независима кариера настрана от колегата си в 2Cellos - Лука Шули, само че предходната година двамата означиха 10 години взаимна активност и издадоха шестия си студиен албум Dedicated с кавъри на Guns`N Roses, Бионсе, Лейди Гага, Аеросмит, Бон Джоуви и други



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР