Чувствате недостиг на време? Стресирани сте? Успокойте се, вдишайте въздух.

...
Чувствате недостиг на време? Стресирани сте? Успокойте се, вдишайте въздух.
Коментари Харесай

Услугите, които ни помагат да спестим време


Чувствате дефицит на време? Стресирани сте? Успокойте се, вдишайте въздух. Сега ще споделим с вас няколко услуги, които ви икономисват време.

Не можете да си купите повече време, това е ясно. Но можете да употребявате услуги, които ви разрешават да отделяте по-малко време за домашен задания. Това ви дава повече часове, в които да се концентрирайте върху нещата, които са най-важни за вас.

Доставка на храна

Освен обичайна доставка на вечеря или фаст фууд за това, има специфична услуга, която ви дава опция да избирате от листата с благоприятни условия за хранене през седмицата. След това получавате суровите съставки и рецептата, с цел да извършите ястието сами, тъй че да ви е топло и допустимо най-прясно.

Всички сурови съставки ще бъдат изпратени до вас! Това не ви ли звучи ужасно? Това значи, че не е нужно да пътувате до хранителния магазин, с цел да вземате каквото и да било.

Пазаруването в последна сметка лишава доста време, старания, носене на тежки торби, опашки по магазините, изчезнали артикули и други неразположения. Не е нужно да си го причинявате, нали по този начин?

А ето къде можете да намерите и.

Очаквано спестено време: най-малко 3 часа на седмица.

Доставка на авансово приготвени ястия

Докато услугите за доставка на сурови комплекти за готвене ви дават пресните съставки, с цел да приготвите храната си сами, можете да спестите още повече време, като изберете услуга за авансово приготвено храна.

Подобно на услугите за доставка на комплекти за хранене, тези ви разрешават да избирате от лист с ястия. След това получавате готовите ястия на вашия адрес.

Ястията нормално се състоят от храни, подобаващи за заледяване, които могат да се затоплят в микровълнова фурна.

В допълнение към спестяването на време в търсене на предписания, си спестявате и вървене до магазина още веднъж. Да не приказваме, че даже не е нужно да прекарвате каквото и да било време в готвене в кухнята. Няма рязане, белене, пасиране или безредие. Освен това, без готвене значи, че няма и съдове за миене!

Очаквано спестено време: 9 часа на седмица.

Абонаментни услуги за облекло

Вместо да прекарвате доста време онлайн, пробвайки се да намерите съвършените облекла, можете да разчитате на абонаментни услуги за облекла, които да ви оказват помощ. С абонаментните услуги за облекло попълвате онлайн изследване, обясняващо желанията и потребностите ви. След това стилист взема тази информация и ви изпраща кутия с облекла, предопределени да ви стоят ужасно. Всичко, което не ви харесва, изпращате назад. Всичко, което ви харесва, го запазвате.

Много от услугите дават стайлинг карти, с цел да опишат разнообразни способи, по които можете да носите всяка една от облеклата. За вас това ще бъде голяма спестовност на време, уверяваме ви. Вместо да се взирате в дрешника си, да се пробвате да разберете какво ще пасва дружно, стилистът към този момент го е направил особено за вас.

Очаквано спестено време: 2 часа седмично.

Почистване на домове

Не на последно място - услуги за разчистване на къщи!Ако сте скептични, пробвайте най-малко един път. Ще бъдете изумени какъв брой щастливи ще сте, откакто изпратен на адреса ви екип завърши с почистването на дома ви. Невероятно е.

Можете да намерите услуги за разчистване на къщи във вашия регион посредством интернет, само че още по-добре е да попитате другари или сътрудници. Те може да имат чудесна рекомендация за вас.

Очаквано спестено време: 5 часа на месец.

Надяваме се, че тези услуги ще ви оказват помощ да си върнете част от скъпото време и ще ви разрешат да концентрирайте вниманието си върху нещата, които са най-важни за вас.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР