Чувствам се така, че не може да се бяга от

...
Чувствам се така, че не може да се бяга от
Коментари Харесай

Даниел Митов: Не ни радва това, което виждаме



„ Чувствам се по този начин, че не може да се бяга от отговорност – обстановката е доста характерна, а на българската народна власт към момента не ѝ се е налагало да развързва сходни възли, а тежкото говорене и кресливостта доведоха до положение политическите партии да не могат да си приказват “, сподели пред БНР Даниел Митов, предстоящ претендент за министър председател от ГЕРБ/СДС.
„ Не ни радва това, което виждаме, в Народното събрание не се приказва по този начин и не се работи по този начин. Има някаква политическа незрялост , която е изплувала на повърхността, очевидно това би трябвало да отмине.

Но за жалост това ще се отрази на демокрацията и на обществото.
Аз се притеснявам, че политическата рецесия скоро ще премине в икономическа – задава се следващата Covid вълна, болните нарасат, задава се инфрация и би трябвало се вземат ограничения, с цел да не изяде инфлацията приходите на хората, би трябвало да се подготвим за образователната година, а това всичко не може да се взема решение от един длъжностен кабинет ", разясни още Митов.

По думите му належащо е да се сътвори постоянен кабинет , който да взема решение стратегическите проблеми на обществото. 
Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР