Чуждестранен футболист дойде на проби в Берое. Става въпрос за

...
Чуждестранен футболист дойде на проби в Берое. Става въпрос за
Коментари Харесай

Нов футболист в Берое

Чуждестранен футболист пристигна на проби в Берое. Става въпрос за ляв бек, който има европейски паспорт. Засега от лагера на заралии не разкриват повече детайлности за играча.

Той ще бъде тестван от старши треньора Николай Киров-Белия, който ще вземе решение дали да го викне отново за старта на подготовката при започване на януари, написа " Тема спорт ".

Въпросният играч към този момент е направил две тренировки с отбора, като в петък ще бъде в ложата на стадион " Берое " за дуела с ФК ЦСКА 1948 Сф от осминафиналите за Купата на България. Оставил е положителни първични усещания у Белия.
 Анисе пропуща борбата на Берое за Купата
Анисе пропуща борбата на Берое за Купата

Няма да се появи в игра против ФК ЦСКА 1948

Срещата с водения от Любослав Пенев тим е от 12:30 часа. Ръководството на старозагорци взе решение да понижи цената на билетите за последния мач за годината. Те ще са 3 лв. на предварителна продажба и 5 лв. в деня на дуела (петък).

Берое на 99% ще организира зимната си подготовка в Турция, като сега се прецизират последните елементи към лагера и контролите, които може да бъдат изиграни там.

Старозагорци пък са почнали договаряния с един от задграничните си състезатели за преустановяване на неговия контракт. Става въпрос за нападателя Луизиньо. Той не попада в проектите на Николай Киров. Беше притеглен от предходния ментор Петър Хубчев, само че по този начин и не съумя да се наложи. А фактът, че не бе в групата даже за 1/16-финала за купата против Миньор, е индикативен за бъдещето.

Очаква се заралии да се разделят с най-малко още двама футболисти. Валентино Пулиезе също е в черния лист на Белия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР