„Чудя се какво ли би било, ако живеехме в свят,

...
„Чудя се какво ли би било, ако живеехме в свят,
Коментари Харесай

Находка на деня: Нещо свежо, нещо лятно, нещо от adidas

„ Чудя се какво ли би било, в случай че живеехме в свят, където постоянно е юни “, написа Дж. М. Монтгомъри в " Ан от острова ". А ние бихме запечатвали всеки момент от него, тъй като юни е началото на лятото, юни е заричане за вълнуващи мигове, юни е тъкмо като капките дъжд след преди малко отминала стихия. Точно в един подобен ден разходихме последната ни фешън находка от – маратонките adidas Originals Ozweego.

Стилни, комфортни и свежи, поради най-хубавия колорит на жълтото по тях, те имат оня ретро дизайн, който постоянно сме харесвали при спортните обувки. Може би тъй като ни разрешават по-лесно да ги комбинираме както с рокли, по този начин и с къси панталони от деним и за какво не и с тези настоящи необятни панталони, с които не се разделяме в последно време.
 Светият синод призна Църквата на Северна Македония 21 юни 2022 | Светият синод на Българската православна черква - Българска патриаршия (БПЦ-БП) одобри решение по отношение на...


са специфични и поради омекотяващата Adiprene технология, която обезпечава непостижим комфорт на стъпалата ни. Тя съставлява софтуерна пяна, ситуирана в региона на петата, абсорбираща ударите на крайници, като обезпечава омекотяване и комфорт при всяка стъпка, която вършим в града. И освен там, несъмнено. Ниският профил на модела в допълнение ни разрешава по-голяма независимост на придвижванията, а горната част, направена от текстил и велур, прави маратонките подобаващи за летните дни, в които не ни се носят сандали.



С поддръжката на

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР