Чудили ли сте се някога защо децата ви имат предпочитание

...
Чудили ли сте се някога защо децата ви имат предпочитание
Коментари Харесай

Какво се крие зад „любимата играчка“?

Чудили ли сте се в миналото за какво децата ви имат желание към дадена играчка/дрешка? Или пък за какво са ги създали част от своя ежедневна активност – „ хапват “ и спят до тях?

Най-общо казано – децата имат обичана играчка, тъй като тя замества даден човек, описват от канала “Mamma Mia” на Vbox7.
 image2_16x9.png 4 метода да улесните живота на децата си през образователната година На фокус
Кой е обичаният човек на бебето? Майката, несъмнено. А всички играчки на пазара са направени да заместват майката. Залъгалката – гърдата, люлката – прегръдката.

Сигурно сте наясно, че когато след кърмене (респективно гушкане) оставите бебето в леглото, то стартира да плаче. В такива случаи е удачно в леглото му да се постави тениската на майката, с цел да може то да я усеща . Именно неналичието на майката е причина бебетата да се привързват към несъмнено одеалце или някоя мека играчка, а това ги успокоява.

Друга причина децата (вече на по-осъзната възраст) да се привържат към дадена движимост е фактът, че тя е подарък от обичан човек . Това най-вероятно е някой, чието внимание те обичат и желаят да му се радват по-често. Така въпросната играчка придобива облика на индивида, който я е подарил , и в случай че имате неблагоразумието да я загубите, изперете, забравите, то може да настане същински пъкъл.

 дете играчка iStock

Тези играчки са от значително значение за детето , по тази причина не омаловажавайте връзката му с предмета. Ако то въпреки всичко насочи безусловно цялото си внимание към една движимост, вместо към индивида – това към този момент е сигнал, че налице е проблем .

Важно е да не позволявате електронните устройства да заместват вашето внимание към децата! Една плюшена играчка е доста по-добър вид от телефона ви. В някои страни даже глобяват гледането на филмчета и реклами от деца под 12-годишна възраст.
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час Септември  3 непознати езика, които децата ви би трябвало да знаят, с изключение на британския Обратно в час 3 непознати езика, които децата ви би трябвало да знаят, с изключение на британския  Ако децата ви израстнат в къща, цялостна с книги, ще печелят повече като порастнат Обратно в час Ако децата ви израстнат в къща, цялостна с книги, ще печелят повече като порастнат  Детето не харесва учителката, по какъв начин да оказа помощ? Обратно в час Детето не харесва учителката, по какъв начин да оказа помощ? Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР