Чудила ли си се някога какви жени харесват мъжете? От

...
Чудила ли си се някога какви жени харесват мъжете? От
Коментари Харесай

Мъжете не харесват жени с твърде високо самочувствие – това ги отблъсква

Чудила ли си се в миналото какви дами харесват мъжете? От дълго време си сама и не знаеш повода за това. Може би искаш, не може би, а в действителност искаш да имаш човек до себе си, само че не ти се получава. Излизаш с първи, втори, трети, само че връзките ви не доближават до по-високо равнище от просто флирт или фамилиарност за една нощ.

Е, скъпа, не споделяме, че повода е в теб, само че истината е 50 на 50. Ако към момента не може да попаднеш на верния сътрудник и се чувстваш като в улица без излаз, то би трябвало да помислиш, че може би твоето държание и поведение до някаква степен оказват роля в връзките ти с мъжете.

Помисли за метода по който се отнасяш с тях, маниерите ти, характера ти… Мъжете са особени същества и са склонни да се подразнят и от най-малкото. Те чакат дамата, която стои против тях да бъде съвършена от глава до пети, само че дали те биха предложили същата съвършенност е различен въпрос.

За да те улесним ще ти споделим за това какви дами не харесват мъжете, а ти сама ще видиш дали ще се припознаеш в някоя от идващите категории дами.

Какви дами не харесват мъжете

Жени с високо самочувствие

Хубаво е, когато една жена има самочувствие, само че не и когато то излиза отвън всевъзможни граници. Дори и да имаш покритие за него, би трябвало да съумееш да запазиш положителното отношение, почитание и човещинката в теб. Мила, даже и да имаш сполучлива кариера, да си супер хубавица, ти на първо място си човек. А всички сме равни и за всички ни слънцето огрява еднообразно. Така че успокой се.  Ако искаш да задържиш един мъж до себе си не показвай прекомерна високомерност, тъй като това ще го отблъсне повече, в сравнение с би го впечатлило.

Превзети дами

Да си примадона е окей, само че стига да си си във вас. Навън ти би трябвало да бъдеш жена с класа, само че никога прекомерно завладяна или лигава. В последна сметка в случай че искаш да впечатлиш един мъж би трябвало да му покажеш, че си читаво момиче, което обича да се забавлява, да се майтапи и има положително сърце. Ако си прекомерно претенциозна, това ще си проличи още повече на първата ти среща с него, когато с пренебрежение избираш храната от менюто, която по никакъв начин не ти подхожда. Мъжете виждат тези дребни завладяни първи проблясъци, които след време се оказват сериозен проблем за една връзка.

 Силно гримирани  

Тук тематиката е много противоречива, защото има и мъже, които отхвърлят мощния грим, само че в това време се заглеждат по точно такива дами. Но истината е, че нямаш потребност от него. Не сме срещу грима, в противен случай. Обожаваме го – само че избери този грим, който ще подчертае красивите ти черти и ще изглеждаш още по-красива и секси, а не като намацана торта.

 Провокативни облекла

Жената демонстрира класа, когато има какво да покаже, само че избира да не го прави. Та по този начин – в случай че си секси, ще бъдеш секси и в обикновено облекло. Не е нужно още от първата ви среща да излизаш с пола под дупето и огромно деколте. По този метод няма да изкушиш отсрещния човек, а ще му създадеш неверно усещане.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР