Чудила ли си се какви тайни трикове за красота използват

...
Чудила ли си се какви тайни трикове за красота използват
Коментари Харесай

Тайните за красота на моделите на Victoria’s Secret

Чудила ли си се какви секрети трикове за хубост употребяват супермоделите като ангелите на Victoria’s Secret Адриана Лима, Алесандра Амброзио и Миранда Кер?

Дали вършат нещо друго от общоприетата грижа за лицето и тялото? Ето какво споделят някои от тях за поддържането на съвършен външен тип:

Алесандра Амброзио:
“Винаги смъквам грима си преди лягане. Често пия кокосово мляко, тъй като е цялостно с минерали, които са значими за кожата, а също така е доста вкусно! ”

Лили Олдридж:
“Осем или най-малко седем часа сън са ми нужни, с цел да наподобявам свежа. Много значим за мен е и ароматът на една жена. Да ухаеш хубаво, като се изключи че е секси, те прави по-щастлив. Харесвам ванилия и успокояващи аромати, само че би трябвало да са свежи и не прекомерно натрапчиви. ”

Адриана Лима: “Моята загадка за хубост са къпините и боровинките, богати на антиоксиданти, които са и доста добър асистент в битката с мазнините. Редовно упражнявам. Не залагам на дълги тренировки, а на по-висока активност. Скачам на въже, упражнявам бокс, подвигам тежести. Ако не се движа, се омръзвам елементарно. ”

Миранда Кер:
” Преди шоу върша лазерно обезкосмяване. Така се усещам добре готова за подиума. Освен това считам, че да си занимателна е секси. ”

Роузи Хънтингтън-Уайтли: “Маски за лице понякога и поддържането на подобаваща прическа са доста значими за мен. Ако става въпрос за потреблението на скъпи кремове, един от обичаните ми е Guerlain Issima Midnight Secret. ”

Даутцен Крус: “Правя си неестествен спрей загар за шоуто, а и тогава ни поставят доста искра на верните места по тялото, с цел да изглеждаме необикновено. Иначе в всекидневието си употребявам извивачка за мигли. Определено прави очите ми да наподобяват по-големи. ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР