Чудесна история за страхотни момичета с големи сърца – в

...
Чудесна история за страхотни момичета с големи сърца – в
Коментари Харесай

„Красиви тела“ в Младежкия театър

Чудесна история за страхотни девойки с огромни сърца – в това се е трансформирал спектакълът „ Красиви тела “ през днешния ден, след повече от 10 години на сцена. Актрисите няма потребност да играят приятелки – те в действителност са такива, претърпели са години дружно и героините им са пораснали дружно с тях. „ Красиви тела “ е театър, в който всичко отвън стаята, която виждаме на сцената, се случва във филм и този филм е сниман преди премиерата – през 2006 година Героините на авторката Лора Кънингам са на възраст сред 30 и 36 години, на толкоз са били и актрисите, когато са почнали да играят в. За благополучие, в наше време 30-те не са това, което са били преди, и всички дами на сцената наподобяват изцяло съответни и през днешния ден – със своите страхове, очаквания и очакване животът им да се промени към по-добро и щастието да стартира най-накрая. А може би повода всички да са толкоз същински, е просто тази, че с приятелките си ние постоянно си оставаме девойки, пред тях няма потребност непрестанно да се вършим на пораснали и съумели, можем да си бъдем просто такива, каквито сме.

Неизбежно е да върша паралели с мен и моите приятелки, както, уверена съм, се усещат и всички други зрителки. В коя момичешка компания няма другарка, която провежда всички мероприятия; една, която има мъж, за който 100 пъти сме й казвали „ Зарежи го тоя най-сетне! “; една, която върви с женен мъж; една любопитна и по детски наивна; една, която дава ум и когато не я питаме; и една, която ни разсмива и постоянно е подготвена да изръси нещо непристойно?

В „ Красиви тела “ функциите на тези персонажи се извършват от Искра Ангелова,, Нона Йотова, Стефания Колева, Кристина Янева и Нети. Няма да изяснявам кой от кого, тъй като на сцената наподобява, че всяка от тях просто играе себе си.

Накрая остава да прибавя единствено това – в случай че сте пропуснали до момента това чудно зрелище, купете билети за обичаните си приятелки и по-късно отидете дружно на чаша вино. Идеалната вечер!

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР