Човешкият е цикличен и е свързан с числото седем. Всеки

...
Човешкият е цикличен и е свързан с числото седем. Всеки
Коментари Харесай

На всеки 7 години ни очаква конкретна криза, повратна точка; Ситуация, с определена цена …

 години Човешкият е повтаряем и е обвързван с цифрата седем. Всеки седемгодишен цикъл приключва с съответна рецесия, повратна точка, обстановка, която постанова избрани разноски: физически, интелектуални, прочувствени, и други Тази повратна точка е пътят към идващия цикъл. През целия си живот, човек минава през избран брой седемгодишни цикли, които се разграничават по своите характерности.

0-7 години

Осъзнаване на света като цяло, на най-основно равнище, връзки с майката. Краят на цикъла е много мъчителна разлъка от майчината отбрана, като потапяне в един забавен, само че леден външния свят.

7-14 години

Осъзнаване  на личната персона, по-тясно фокусирано знание за света.

14-21 години

Бунтарство, осъзнаване на личното предимство. Необходимост от смяна в света, близките, и разрушение на привичното.

21-28 години

Стабилизация, връщане в обществото, осъзнаване на неговата стойност. Появява се предпочитание да бъде по-добро от предходното потомство. Желание за основаване на семейство, да се откри подобаваща работа.

28-35 години

Работа по своето лично огнище. При сполучливо прекосяване на предходните седемгодишни цикли, работата над личното семейство ще протича  елементарно, това важи и за кариерата. Ако предходните седемгодишни цикли не са завършили сполучливо, в края на този цикъл може да се чака бракоразвод, отделяне от работа, меланхолия.

35-42 години

Изглежда, че всичко стартира от нулата, а в действителност тече предефиниране на опита. Преосмисляне на връзката със фамилията, към хората, към живота като цяло. Отношението към общество се трансформира, както, да вземем за пример, работата не се прави оценка с това дали е забавна, а от позиция на разноски на сила и времето, което остава за личен живот. Появява се желанието да се опитате още веднъж и да се вършат нещата по-добре, насъбраният предходен опит ще помогне това.

42-49 години

Усещането за цялост на живота в фамилията и обществото. Чрез работата по премахване на грешките, човек завоюва сфери от живота, които са били недостъпни по-рано. Но постоянно този цикъл приключва с появяването на екзистенциалните въпроси като: какво е смисъла на моето битие?

49-56 години

Духовна гражданска война. Необходимостта да се намерят духовни ориентири, отговори на въпроси.

След това всичко продължава по серпантина. На всеки седем години човек се издига с една обиколка и още веднъж се занимава със същите екзистенциални въпроси, получавайки повече отговори на тях.

Всяка година през седемгодишния цикъл се характеризира с несъмнено небесно тяло, което има собствен неповторим резултат върху човешкия живот. Календарната година в дадения случай е относителна, при всеки съответен човек обособена година може да бъде малко по-дълга или по-малко по-къса, само че вие към момента отново имате опцията да наблюдавате цикъла, в който сте в този момент.

След седем години цикълът стартира още веднъж.

Нека забележим какво съставлява всяка година в седемгодишния цикъл:

Първата година от цикъла тече под въздействието на Марс

Марс носи физическата устойчивост, мощ за физическо развиване. Така Maрс поддържа здравето, дава опция да се лекуват заболявания. Но по всевъзможен метод насърчавайки физическото, притъпява интелектуалното. Също през тази година може да се усили агресивността, бойните качества, което ще докара до прибързани решения, ще направи невероятно да се вършат взаимни отстъпки.

Втората година от седемгодишния цикъл минава под въздействието на Сатурн

Човекът като че ли се охлажда, става по-малко нападателен. Идва време да се натрупа опит, само че това не е безболезнено, тъй като опитът ние към момента получаваме посредством грешките си. Тези неточности не са толкоз страшни, и не водят до изключително състояние на нещата, защото Сатурн освен дава опция да се придобива опит, само че дава мощ за разбор и пояснение.

Третата година от цикъла е под въздействието на Меркурий

В тази година водещо място заема интелекта. Като регистрират опита от предишното, хората се научават да го употребяват сполучливо. Обучението е ползотворно и интензивно, давайки опция да се развиват освен интелектуално, само че и да се ускорява предприемаческия дух, уменията за другарство. Но, за жалост се случва, че връзката с хората има пресметлив темперамент, което води до проблеми с другарства и фамилни връзки.

В четвъртата година от цикъла въздейства Слънцето

Това е време за преосмисляне, образуването на характерност, която остава с индивида до края на този седемгодишен интервал. Започва смяна във връзка с делата, хората, стартира осъзнаване на това, какви неточности са създали в предишното. Човек стартира да осъзнава, кое за него в действителност е скъпо, кои са значимите хора в обкръжението му. Налице е опит да осъзнае мястото си в света.

В петата година от цикъла цари Юпитер

Това е интервалът, когато хората се развиват душевен, даже по-скоро не се развива, а узрява. Необходимостта от физическа интензивност понижава, само че умствената остава на висота. Заради заплахите под знака на Юпитер, заслужава да се означи фактът, че човек е зависим на неточности от метафизичен темперамент, кадърен е към изненадващи, само че от време на време погрешни изводи.

Шестата година е под въздействието на Луната

Усещайки избраната тежест на интелектуални си опит от последните години, човек се стреми да навлезе в сетивното усещане на света. Човек дава отговор на въпроси освен и не толкоз с интелекта, а по-често благодарение на интуицията, усеща се появяването на незнайно до момента екстрасензорно начало.

Седмата година е на Венера

Подобряването на прочувствения декор води до увеличение на креативния капацитет. Това е подобаващ миг за реализация в света на изкуството, както и за търсене на втората половинка. Но нарасналата емоционалност може също да докара до отчаяние към себе си, в връзките.

Мистерията на Годишните цикли на любовта- нумерология

 

В развиването на нашите усеща, както и във всичко, което съществува на планетата, има цикли. Един цикъл е еднакъв на девет години. Човешкият живот е разграничен на цикли от по…

Цялата публикация

Психоатака и по какъв начин да се предпазите от нея

 

Психоатаката е още по-мощна от физическата!  Нейната цел е да ви унищожи душевен и да ви подчини на атакуващия! Психическото подстрекателство е един от методите на операция, сходно на внушаемост,…

Цялата публикация

В сънищата ви се появяват цифри? Ето какво значат

 

Посветените в  нумерологията знаят, че  животът на всеки човек се управлява от цифри. Затова не е изненадващо, че те интензивно проникват в нашите гени. Тълкуване на сънищата е на две…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР