Човешките взаимоотношения са сложно нещо. Понякога можем да се разбираме

...
Човешките взаимоотношения са сложно нещо. Понякога можем да се разбираме
Коментари Харесай

Най-мразените зодиакални знаци

Човешките взаимоотношения са комплицирано нещо. Понякога можем да се разбираме доста елементарно с някого, който едвам познаваме, а в други случаи по този начин и да не съумяваме да намерим общ език с даден човек от обкръжението ни и той ни е неприятен. Това се дължи значително на нашите характери, само че зодиакалните знаци също оказват въздействие. Някои от тях са по-мразени от другите поради избрани свои черти. Ето кои са тези зодии, като несъмнено, това е систематизирана извадка и постоянно има изключения:

Близнаци. За страдание, това е най-мразеният знак. Близнаците са завладяващи, защото съчетават две крайности, което обаче основава бурна персона. Истината е, че в никакъв случай не знаеш какво да очакваш от тези хора. Те просто са толкоз непредсказуеми, че към тях хората постоянно вървят по тъничък лед. Техният неустойчив темперамент и непрекъснати промени в настроението значат, че те постоянно може да не спазят стихотворец ангажимент и са в действителност ненадеждни другари. Ако в миналото имате потребност от услуга, не забравяйте да се обадите на някой различен собствен прочут, като да вземем за пример представител на зодия Рак.

Дева. Тя е прекомерно неоправдателна. Ледената персона и снизходителното държание на Девата без подозрение изясняват за какво тези хора са определяни като втория най-мразен знак в нашата ранглиста. Да, познахте, те подлагат на критика съвсем всичко към себе си. Техният снобизъм несъмнено е нещо, което доста от нас не утвърждават, само че в реалност те употребяват това като предпазен механизъм. Техните естествено срамежливи персони приказват за това, че Девите са доста недоверчиви към другите и по тази причина отхвърлят да позволен някого до себе си. Опитът да станеш другар с Дева е съвсем неосъществим.

Лъв. Той прекалява с всичко. Лъвът е характерен огнен знак в смисъл, че тези хора обичат светлината на прожекторите и ще създадат безусловно всичко, с цел да останат в нея. Смазващото доминантно отношение на Лъвовете ги прави непоносими и прекомерно конкурентни във всички аспекти на живота. Освен това тяхната уверена персона постоянно се смята за подправена, заради което доста от нас автоматизирано стигат до заключението, че не би трябвало да им се има вяра. Накратко, те не са изключително ценени от близките.

Овен. Тяхната активност и голяма убеденост ни подлудяват и това е без да загатваме страшните им пристъпи на гняв. Като един от най-ядосаните зодиакални знаци, Овенът сигурно е непредсказуем и може да избухне като вулкан във всеки един миг и никой не желае да види това. Скандалите с тези хора са нещо, което постоянно може да се срещне. Около тях постоянно е шумно и да бъдете на едно мнение с човек от този знак си е същинско достижение.

Скорпион. Тези хора могат да бъдат съпоставени с безчувствени булдозери. Острият като бръснач език на Скорпионите би трябвало да ви приказва, че те имат мощ, с която би трябвало да се преценявате и да избягвате спора с тях непременно. Представителите на този знак имат известност, че приказват почтено и намерено, само че от време на време прекаляват и в последна сметка нараняват възприятията на другите хора. Въпреки това, те в никакъв случай не демонстрират скрупули на съвестта си за дейностите си. Работата е там, че тези хора са доста буйни и желаят най-хубавото за тези, за които ги е грижа, каквато и да е цената.

Везни. Те крият тъмна страна. Без подозрение сте чували фразата, че външният тип може да бъде излъган и тя не би могла да бъде по-подходяща за други хора, с изключение на за Везните. Въпреки че те имат репутацията на сладки и почтени, действителността не би могла да бъде по-далеч от истината. Под усмихнатата си осанка тези земни знаци в действителност могат елементарно да забият нож в гърба и са способни на всичко, с цел да получат тъкмо това, което желаят. Често обаче всичко това остава неусетен от близките, което ги прави още по-опасни.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР