Човекът в Източна Украйна – Донецка област, с когото си

...
Човекът в Източна Украйна – Донецка област, с когото си
Коментари Харесай

Репортерът на bTV Стоян Георгиев: Нямам връзка с контактите си в Донецка област


Човекът в Източна Украйна – Донецка област, с който си писах допреди известно време, спря да дава отговор и виждам, че не е онлайн. Надявам се всичко да е наред с него. Той ми сподели, че обстрелът е почнал в 3 ч. локално време. Т.е. малко по-рано, в сравнение с всички останали в Украйна. Там обаче е друго, тъй като въпреки всичко има сепаратисти и съществуването на военни спорове и пукотевица не е нещо ново.

Това съобщи Репортерът на bTV Стоян Георгиев, който единствено преди дни беше в Украйна.

Имало е тежки провали върху постройките.

„ Преди няколко дни излезе информация от разследващите данни на Съединени американски щати, предадени на Организация на обединените нации, че има лист на украински политици, общественици, публицисти, цивилен деятели – всички, които са свързани с битка с корупцията, че задачата на Русия, когато бъде окупирана Украйна ще бъде всички тези хора да бъдат открити и отстранени “, описа журналистът на bTV.

Той добави, че нощес външният министър на Литва е декларирал пред Си Ен Ен, че никой не приказва за това, че следва окупация на Беларус.

„ В неделя в Беларус има референдум, по време на който се трансформира конституцията, което ще разреши съветската войска да влиза в страната, когато си пожелае “, разясни Гергиев.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР