Човек никога не знае кога нещастието ще почука на вратата

...
Човек никога не знае кога нещастието ще почука на вратата
Коментари Харесай

Лична драма: Останах без съпруга, а дъщеря ми – без годеник

Човек в никакъв случай не знае по кое време нещастието ще почука на вратата му. Преди пет години най-голямата ми щерка докара приятеля си да живеят вкъщи, пишат от skafeto.com. Валерия сияеше от благополучие, тъй като най-сетне двамата дефинираха дата за сватбата. Дарин беше хубав и прелестен юноша, само че за жалост по-малката ми щерка попадна в плен на чара му и безумно се влюби в бъдещия ни шурей. Бях сигурен, че възприятията й скоро ще отминат, само че все пак деликатно я следих, с цел да не извърши някоя нелепост.

Кой да знае, че казусът ще нахлуе от най-неочакваното място. Един ден се прибрах доста по-рано от работа. Още щом отворих вратата, чух стенания, които идваха от спалнята. Представете си каква жестока болежка изпитах, когато открих брачната половинка си и Дарин да се любят на съпружеското ни легло. Побеснях от яд. Без да се замисля, събрах багажа на двамата изменници и ги изхвърлих от жилището. Не единствено аз страдах. Валерия също претърпя тежко изневярата на приятеля си със личната й майка.

Колкото и да страдаше, щерка ми се оказа мощно момиче и незабавно скапе годежа. Няколко дни по-късно подадох молба за бракоразвод. Дъщерите ми ме поддържаха и в съда свидетелстваха против някогашната ми брачна половинка. Оттогава те не поддържат връзка с майка си. Никога не бих си помислил, че по подобен метод ще се развият събитията. Сега аз нямам жена, а щерка ми избраник. Понякога ми се коства, че това е просто призрачен сън, само че не мога да се събудя. В последна сметка през целия си живот откровено обичах жена си и бях сигурен, че и тя мен. Колко съм се лъгал.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР