Човечеството не е успяло да премине изпитанието на пандемията от

...
Човечеството не е успяло да премине изпитанието на пандемията от
Коментари Харесай

Човечеството не издържа изпитанието на пандемията

Човечеството не е съумяло да премине тестването на пандемията от новия ковид, чиито жертви към този момент наближават милион. Това разгласи генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш, говорейки на съвещанието на Съвета за сигурност по отношение на ковид.

“Пандемията е явно тестване за интернационално съдействие, в което ние се провалихме” сподели той. “Вирусът към този момент е умъртвил съвсем милион души по света, засегнал е над 30 милиона и е отвън надзор.”

“Това е разследване от неналичието на световна готовност, взаимоотношение, единение и солидарност”, сподели генералният секретар на Организация на обединените нации, съобщи БГНЕС.

“Коронавирусът се трансформира в черна сянка за целия ни свят. Но също по този начин се трансформира в предизвестие, което би трябвало да ни подтикне към деяние. Нямаме избор”, сподели Гутериш. “Или ще се обединим в границите на световните институции, настоящи съгласно своето предопределение, или ще бъдем смазани от раздори и хаос”, заключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР