Chocolate Shop е специализиран магазин за швейцарски и италиански шоколади,

...
Chocolate Shop е специализиран магазин за швейцарски и италиански шоколади,
Коментари Харесай

Емоция е да подариш шоколад в денят на влюбените - СВ.ВАЛЕНТИН

Chocolate Shop е профилиран магазин за швейцарски и италиански шоколади, който предлага цялост от топ международни марки, майстори шоколатиери на пакетирани произведения от какао. Не инцидентно нашето мото е „ Емоция от шоколад “, тъй като нашите артикули носят мигове на благополучие, наслада и приятност за дребни и огромни.



Тук ще откриете безчет хрумвания, с които да подарите сладки страсти на обичаните си хора. Подаръци с мотив и без мотив – за обичан, обичана, семейство и другари, за деца, за сътрудници или бизнес-партньори, или просто с цел да кажеш „ Благодаря “. Един друг подарък, изразяващ любов, почитание, благодарност.



Аранжираме на място разнообразни типове Празнични кошници с автограф Chocolate Shop . В бутика можете да избирате всред готови  варианти  или сами да подберете обичаните артикули за своята кошница, а нашият екип ще я опакова и аранжира на драго сърце за Вас. Подаръчните кутии на Chocolate Shop  са още един вид за изтънчен, моден и неповторимо апетитен шоколадов подарък, в който можете да миксирате обичаните си насипни Lindt, Caffarel и Loacker , в първокласна опаковка с меко тишу и сатенена панделка. А за феновете на цветята – предлагаме ръчно направени цветя с бонбони.

 



При нас ще откриете всички типове шоколади и бонбони, типичен и лимитирани серии на швейцарския колос Lindt & Sprungli . Изобилие от насипни бонбони, които не се популяризират в магазинната мрежа, първокласни бонбониери и шоколадови питейни заведения с обичани известни и ексцентрични усети.



Caffarel е италиански представител, който участва с необятна гама в магазинът. Всички техни артикули са без глутен  и без палмови масла, което прави усетът им извънреден и  несравним. Широко многообразие от насипни бонбони, бонбониери и шоколади, а за най-малките – желирани бонбони на био-основа от естествени плодови сокове, без желатин. Caffarel залагат на най-качествено какао и най-вкусният лешник по света в своето произвеждане, а точно – пиемонт.



А за всички фенове на италианските десерти ще Ви изненадаме с обилие от бисквитиери, вафли и шоколади с невероятни усети на основата на бадеми, амарети и вафлени кори с крем неаполитанер.

Според актуалните трендове комбинацията сред същински шоколад и хубаво вино е доста настояща и все по-популярна. В Chocolate Shop – Магазин за шоколад се спряхме на дребна бутикова маза, която да представим, гарантирайки на клиентите си качество и жанр с първокласна серия български  виновност, медалист в Брюксел.



Chocolate Shop – Магазин за шоколад приема поръчки за подаръчни кошници, цветя от бонбони и подаръчни кутии на място и по телефона, с опция за доставка в гр.Варна.



Ще ни откриете на следните адреси:

CHOCOLATE SHOP GRAND MALL VARNA, ет.2

ул.Ак Андрей Сахаров 2

Тел за поръчки: +359 889 104 107

Работно време: Понеделник – Неделя от 10.00 до 21.00 ч

 

CHOCOLATE SHOP CENTER

Гр. Варна, бул.Осми Приморски полк 60 (Срещу Община Варна)

Тел за поръчки: +359 882 895 219

Работно време: Понеделник – Неделя от 8.00 до 19.00 ч

фейсбук - Chocolate Shop - Магазин за шоколад



 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР