Членството ни в НАТО не представлява документ- заявка за присъединяване

...
Членството ни в НАТО не представлява документ- заявка за присъединяване
Коментари Харесай

Николай Марков: Идат избори и поредните наши Хаджипенчовци са вече строени на килима на Мустафата

Членството ни в НАТО не съставлява документ- поръчка за присъединение на България към Съединени американски щати, като следващ неин щат. В най-хубавия случай след Алабама!
Българите не желаят да са американци, а тези които са приели такова поданство са го създали с персонално заяваление за това. В този смисъл намесата в политическите и икономическите процеси в България, потвърждава единствено едно - страната ни не е суверенна страна, а политиците ни са елементарна изменническа клиентела, каквито постоянно сме имали и ще имаме. Всичко това са цикли и постоянно идват чудните и добре познати времена за други процеси, само че да оставим тази тематика към този момент, с цел да не плашим и подвигаме ненужно гаргите.
 Бакалов: Някой съмнява ли се, че в Щатите са изцяло наясно с Борисов, но се вършат на многозначителни? Бакалов: Някой съмнява ли се, че в Щатите са изцяло наясно с Борисов, но се вършат на многозначителни?
" В американската телеграма написа: 3. Васил Крумов Божков …неколкократно е подкупвал държавни чиновници. Тези чиновници включват еди...
Американската администрация от дълго време не схваща личното си държание и това е видно от редица техни нелогични дейности. Самата тя не израстна поведенчески, нито в връзките си с страните от Европейски Съюз, нито с тези на Балканите. Видно и от някои техни стратегически документи, развиването им е спряло някъде преди Виетнамската война, написа специалистът по национална сигурност Николай Марков във Facebook.
Защо ли?
Идат избори и следващите наши Хаджипенчовци са към този момент строени на килима на Мустафата - Румен Радев Хаджипенчович, Бойко Борисов Хаджипенчович, Христо Иванов Хаджипенчович и други, имената на които ще премълча към този момент. Те държат да останат скрити, тъй като имат вяра, че лъжата ще ги направи свободни. Нека опитат!
Лично аз нямам предпочитание да бъда защитаван от американски бойци. Искам да ме пазят български бойци и единствено в случай че се постанова, тогава да разчитаме на съдружниците си. В противоположен случай одобрявам, че американските ни приятели са пристигнали тежко въоръжени, с цел да вършат сериозен бизнес у нас, обвързван с непосредствено ръководство на военната промишленост, енергетиката и някои други интернационалните парични потоци за милиарди евро годишно. И да назначават и смъкват държавни управления! Да колят и бесят, който и както те решат. Ние нямаме думата.
 Костадинов: Защо американците не оповестиха кой е политическият водач, който съгласно тях е бил корумпиран от Божков? Костадинов: Защо американците не оповестиха кой е политическият водач, който съгласно тях е бил корумпиран от Божков?
" Вчера Съединени американски щати се включиха намерено в предизборната акция в България. След като американците откриха топлата вода, че в страната ни има к...
Съжалявам, братя американци, само че ние множеството ваши номера ги знаем още от Византия. Ако изобщо знаете коя е тя, ще знаете и какво и се случва, когато върви с лукавство против българите. И ние падаме под турско, само че и до през днешния ден византийци не съществуват, латинският е мъртъв език, а българския език ще се приказва до свършека на този свят. И задниците си да скъсате, тук вашата дума е глас в пустиня. С вашите хаджипевчовци най-вече да си счупите зъбите, както се случи с доста други империи преди вашата. Костелив орех сме.
Предложихте ни и приехме мира. Ние не сме араби. Не ни предизвиквайте! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР