Членовете на ЦОБ на ДПС изразили всеобщо облекчение от завръщането

...
Членовете на ЦОБ на ДПС изразили всеобщо облекчение от завръщането
Коментари Харесай

Доган и Пеевски заедно ръководят заседанието на ЦОБ на ДПС

Членовете на ЦОБ на Движение за права и свободи изразили всеобщо облекчение от завръщането на почетния ръководител Ахмед Доган в оперативната политика, научи Епицентър. бг. 

Подчертано било задоволството на всички от обстоятелството, че Доган е поел партията, въпреки и краткотрайно до провеждането на националната конференция при започване на 2024 година.

 

Това излиза наяве от спестовните мнения на членове на ЦОБ, участвали на съвещанието през днешния ден, което за първи път от 2013 година бе ръководено от Ахмед Доган.

 

По-късно от пресцентъра на Движение за права и свободи оповестиха публично: Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи организира през днешния ден първото си постоянно съвещание под председателството на почетния ръководител доктор Ахмед Доган и ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

На съвещанието беше разисквана програмата за идния на 17-и ноември Централен съвет на Движение за права и свободи, който би трябвало да насрочи дата за провеждането на отчетно-изборната конференция на партията.

 

На съвещанието на ЦОБ са участвали Хасан Азис, Йордан Цонев, Халил Летифов, Станислав Анастасов, Филиз Хюсменова, Хамид Хамид, Юнал Лютфи, Емел Етем, Илхан Кючюк, Джейхан Ибрямов, Джевдет Чакъров, Имрен Мехмедова, Нигяр Джафер, Рамадан Аталай, Севинч Солакова, Янко Янков.

 

Прави усещане отсъствието на подалия оставка като ръководител Мустафа Карадайъ, на заместника му Ахмед Ахмедов, също в оставка, и на водача на Младежко Движение за права и свободи Сезгин Мехмед.

 

Доган спазил традицията  - първо изслушал оценките и анализите на всички членове на оперативното управление, с цел да се запознае с конкретиката на тематиките и проблемите. Изказал се чак най-после и дал насоки за бъдещата работа, описаха членове на ЦОБ.

 

Една от дилемите на Бюрото е да приготви съвещанието на Централния съвет, което ще се организира на 17 ноември.

 

Според член 11 от Устава на Движение за права и свободи Централното оперативно бюро реализира оперативното политическо управление на Движение за права и свободи.

 

Припомняме: Ахмед Доган се завърна в оперативната политика откакто на 07.11.2023 Мустафа Карадайъ подаде оставка като ръководител на Движение за права и свободи.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР