Членовете на Българската петролна и газова асоциация /БПГА/ предприемат редица

...
Членовете на Българската петролна и газова асоциация /БПГА/ предприемат редица
Коментари Харесай

В бензиностанциите: Дезинфекция и социална дистанция

Членовете на Българската петролна и газова асоциация /БПГА/ подхващат редица ограничения за стерилизация на пространствата и обществена отдалеченост в бензиностанциите. Обслужващият личен състав ще бъде редуциран до най-малко, без да се затруднява зареждането с горива, оповестиха от БПГА.

Членовете на БПГА към този момент са прекратили продажбата на непакетирани храни и отстраниха седящите места в зоните за хранене. Като следваща мярка свободният достъп до тоалетните на бензиностанциите ще бъде преустановен по преценка на всеки от операторите.

До дни наши лаборатории ще вършат бързи проби за ковид

Това се постанова, защото пред и в тоалетните се струпват голям брой хора, изключително след затварянето на кафенетата и заведенията за хранене по автомагистралите и главните пътища в страната. Наличният личен състав на бензиностанциите не може да ограничи достъпа на хората, допълват от асоциацията.

Създава се голяма заплаха от преместване на болестта. Единственият предпазен прийом е да се спре свободният достъп до тези пространства.

"Вярваме, че нашите клиенти ще проявят схващане към всички ограничения, които фирмите от БПГА подхващат за ограничение на вирусната зараза ", написа в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР