Годеницата на Джино Бианканала и майка на първородната му дъщеря

...
Годеницата на Джино Бианканала и майка на първородната му дъщеря
Коментари Харесай

Д-р Канева: С Джино съм вече 6 години! Просто не обичаме публичност

Годеницата на Джино Бианканала и майка на първородната му щерка удостовери, че двамата не са разграничени, пишеНа въпрос на собствен почитател от какъв брой време е нейният обичан, доктор Кристиана Канева отговори: „ От 6 години “.

По този метод тя опроверга слуховете за разлъка с Джино, които витаят в светските среди към този момент повече от година. Причината е, че двамата не са се появявали дружно нито в общественото пространство, нито в обществените мрежи, а самият Джино даже отстрани профила си в Инстаграм.

„ Винаги съм си пазела персоналното пространство и не съм желала да попадам в сходни среди “, съобщи пред своите почитатели хубавицата. Това много опонира с държанието й до неотдавна, когато с Джино афишираха освен връзката си, само че и всеки един от подаръците, с които я засипваше. Скъпи бижута, пътешествия, първокласни маркови коли, нови парцели – всичко беше нескрито в обществените профили и на двамата. По никакъв метод не личеше, че Кристиана си пази персоналното пространство, както твърди в този момент.

След появяването на дъщеричката им двамата ненадейно стопираха да разгласяват общи фотоси. Джино изтри профила си и като че ли тотално изчезна от живота на Канева. Риалити героят няма нито една обществена фотография с дъщеричката си. Заговори се и че Джино е заседнал в жестоки борчове, което го е принудило още веднъж да стане интернационален водач. Кристиана пък го зарязала и отглеждала детето сама.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР