Читател на Novini.bg предостави на медията ни видео с изключително

...
Читател на Novini.bg предостави на медията ни видео с изключително
Коментари Харесай

Шофьор фучи в насрещното на Околовръстния път на София, рискувайки човешки животи

Читател на Novini.bg даде на медията ни видео с извънредно рисково шофиране на лек автомобил по Околовръстния път на София рано сутринта в четвъртък. Кадрите с джигита към този момент набират скорост в обществените мрежи.

Авторът показва, че рисковата маневра е подхваната, тъй като на въпросния храбрец не му се чака на опашка за светофара. Очевидецът прецизира, че в този ден е отивал на работа и се е движел от кв. „ Нови Искър “ в посока кв. „ Требич “, където има кръстовище. Шофьорът идвал от улица „ Искърско Дефиле “ и се включва в Околовръстния път. Във въпросния сектор всяка заран има запушалка поради светофара, само че в този момент и по тази причина, че Северната дъга е затворена отчасти за ремонт и се постанова ТИР-ове да минават през остарялата част на Околовръстното шосе.

След публикуването на фрагментите, вместо да се засрами от постъпката си, "героят на клипа " е коментирал, че управлявал по този метод, тъй като работел дълго време като водач към политическа партия. Тогава карал с буркан и постоянно в насрещното.

Този непреценен риск обаче можеше да коства човешки животи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР