Чисто личните измерения на войнта в Украйна са наистина страшни. В

...
Чисто личните измерения на войнта в Украйна са наистина страшни.
В
Коментари Харесай

Украински боец към братовчед си, руски депутат: Кога си продаде душата на дявола |

Чисто персоналните измерения на войнта в Украйна са в действителност страшни.

В Телеграм канала на украинската осведомителна организация УНИАН се появи разтърсващо видео, в което войник от украинската войска се обръща към братовчед си, народен представител в Народното събрание на Русия, с думите " Кога си продаде душата на дявола ".

Видеото от Одеса е на подполковника от въоръжените сили на Украйна Николай Кондрацки и е адресирано до народния представител от Държавната дума на Русия и заместник-председателят на комисията по сигурността Анатолий Виборни.

В него Кондрацки приканва братовчед си да спре да позори фамилията си и да спре войната.

Подполковникът от Украйна се обръща към Виборни на съветски, тъй като съгласно него той към този момент е „ не запомнил родния си език “.

„ Помни, братко, по какъв начин ходехме дружно в детството, по какъв начин играехме военни игри, как събирахме гъби, по какъв начин ловихме на риба... Как дружно отидохме на гробището и посетихме нашите баба и дядо. Дядо, който води война и стигна до Берлин, борейки се против фашистките зли духове “, споделя Кондрацки.

Освен това Кондрацки споделя на братовчед си:

„ Искам да те попитам, братко: Кога, на какъв стадий, си продаде душата на дявола? Кога не помни, че родината ти е в заплаха? Не знаеш ли, че през днешния ден летят бомби и ракети, в това число и в Шепетовка, където сме израснали? "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР