Числото на експресивността е едно от основните числа“: петте най-важни

...
Числото на експресивността е едно от основните числа“: петте най-важни
Коментари Харесай

Ето как да отключите вродените си способности с помощта на нумерологията

Числото на експресивността е едно от „ главните цифри “: петте най-важни цифри в персоналната ви нумерология. Това е число, с което се раждате и което в никакъв случай не се трансформира, а въздействието му продължава през целия ви живот. Някои нумеролози назовават това число „ число на ориста “, само че няма никаква разлика сред двете с изключение на името.

Независимо дали го наричате експресия или орис, неговата цел е да разкрие персоналните ви мощни страни и умения, с които сте родени, както и провокациите.

 нумерология edna.bg

Числото на експресивността се получава от цялостното ви име при раждането, както е вписано в акта ви за раждане . В нумерологията всяка писмен знак от писмеността е обвързвана със съответното едноцифрено число. За да разберете цифрата си на изразяване/експресивност, напишете личното, бащиното и фамилното име, които сте получили при раждането си.

Ако нямате второ име, тогава използвайте единствено първото и фамилното си име. След това използвайте таблицата, с цел да запишете цифрата, обвързвано с всяка писмен знак от името ви. След това съберете всички цифри и намалете резултата, до момента в който стане едноцифрено число или 11, 22 или 33.

Готови ли сте? Продължете към галерията.
 Какво значи вашето число на експресивността  Какво значи вашето число на експресивността  Какво значи вашето число на експресивността  Какво значи вашето число на експресивността
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР