ЧЕЗ Разпределение България реализира проекти за подобряване на електрозахранването в

...
ЧЕЗ Разпределение България реализира проекти за подобряване на електрозахранването в
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение подобрява електрозахранването в Пнчарево


ЧЕЗ Разпределение България осъществя планове за възстановяване на електрозахранването в Панчарево, Кокаляне и Пасарел. Компанията влага 914 хиляди лева в региона. Най-мащабният план, който се осъществя сега, е монтирането на последно потомство уредба във основната станция, която зарежда обитаемоте места с електрическа енергия. Инвестицията е на стойност 370 хиляди лева Изграждането на новата уредба започва на 10 ноември и ще завърши в границите на 10 дни.

Компанията започва и автоматизация на електрическата мрежа посредством монтирането на отдалечено управляеми апарати върху електропроводите. Уредите разрешават по-бързата локализация на повредите по мрежата и ремонтите да се правят с по-малко неудобства за клиентите. Новите устройства дават опция за ремонт на обособени елементи, без да се изключва целият електропровод. Вече са инсталирани 3 отдалечено управляеми апарата, като следва монтиране на още два. Общата им стойност възлиза на 150 хиляди лева Компанията инсталира и сигнализатори, които дават знак за места със забележки по мрежата.

При подготовката за зимния сезон ЧЕЗ Разпределение е направила просеки в региона и е обработила 989 дървета, като дейностите не престават. Подменени са 200 кг проводници и над 30 изолатора. Компанията е направила реорганизация и на мрежа ниско напрежение.

Подобренията по мрежата в Панчарево ще продължат до края на ноември при удобни за работа метеорологични условия. Предприетите досега ограничения към този момент дават резултат, като спиранията са само планувани за осъществяване на ремонтните работи.Приключи и инспекцията на Министерство на енергетиката в региона, като ЧЕЗ извършва всички поети задължения и мероприятия за възстановяване на качеството на електрозахранването.

Дейностите по реализацията на плановете постановат спирания на електрозахранването за осъществяване на плануваните действия, както и кратковременни оперативни превключвания нощем, за подготовка на оборудванията за работа. ЧЕЗ Разпределение навреме осведоми община Панчарево и Сдужение за развиване на Панчарево и Кокаляне за идни планувани действия след извършена с тях среща на 5 септември. На нея сдружението даде информация за подхванатите дейности и оставащите до края на ноември мероприятия, с които компанията ще извърши поетите към обществеността задължения. ЧЕЗ Разпределение се извинява за краткотрайните неудобства. Подобренията ще доведат до неведнъж повишение на сигурността на електрозахранването през зимния сезон.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР