Четвъртвековен юбилей отпразнува ансамбъл Веселие в Симитли. Голямото семейство от

...
Четвъртвековен юбилей отпразнува ансамбъл Веселие в Симитли. Голямото семейство от
Коментари Харесай

25-годишен юбилей празнува семейството на Веселие, ансамбълът, с който Симитли се гордее 

Четвъртвековен празник отпразнува отбор " Веселие " в Симитли. Голямото семейство от танцьори бе поздравено от цялата общестнвеност в града, който се гордее с достиженията му. Кметът Апостол Апостолов насочи откровени пожелания за рождения ден на ансамбъла:
Честит да е рожденият ден на ансамбъла на Симитли, който създадохте с доста труд, безрезервност, отговорност и гений

25 години вие сте отдадени на построяването на младостта на Симитли, образувате родолюбие, национализъм, обич към фолклора и танцовите обичаи на нашия край и народ.

Стотици деца превръщате в горди българи!

Да бъде цветущ рожденият ден на всички сегашни и някогашни танцьори, огромна част от тях – тръгнали по вашия път, с цел да трансфорат любовта си към танца в специалност!

Честит рожден ден, отбор „ Веселие “!

Ние постоянно ще бъдем до вас и горди с вашите високи танцови достижения!

Горди, че името на Симитли почтено се отстоява от един от най-хубавите самодейни ансамбли на България – с награди, статуетки, медали от национални и интернационалните състезания!

На вас, скъпо семейство, на всички някогашни и сегашни танцьори поисквам здраве и звездни триумфи!, споделя кметът Апостолов.

Във връзка с 25-ия празник на отбор " Веселие " и поздравлението от Апостол Аостолов, не закъсня реакцията от неговите художествени ръководители Калина и Любомир Марянски.

" С признателност и благодарност към Човека Апостол Апостолов.

За неговата всеотдайна поддръжка към ансамбъла и културата в община Симитли! "
Пожелаваме още доста креативен триумфи на отбор " Веселие ", дано пътят ви напред и нагоре в никакъв случай не стопира, ви пожелава от сърце и екипът на Struma.com.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР