Четвърто поколение Family Hub на Samsung дебютира на CES 2019Умните

...
Четвърто поколение Family Hub на Samsung дебютира на CES 2019Умните
Коментари Харесай

Хладилник звъни на смартфон, ако вратата е отворена

Четвърто потомство Family Hub на Samsung дебютира на CES 2019

Умните хладилници Samsung Family Hub оферират от ден на ден улеснения за потребителите (източник: Samsung)

Samsung прибавя нови функционалности към серията си от умни хладилници. На ревюто CES 2019 в Лас Вегас корейската компания сподели четвърто потомство Family Hub с опция за позвъняване на смарт телефон, в случай че вратата на хладилника е оставена отворена.

Линията Family Hub 2019 идва с нова функционалност Family Board, която трансформира сензорния екран на хладилника в самобитна цифрова дъска. Потребителите получават особено пространство за фотоси, известия и напомняния от хладилника.

Нещо повече, потребителят може да разкрасява фотосите с разнообразни резултати и стилове, да прибавя ръкописни надписи и стикери, както и да трансформира фона на екрана, тъй че да подхожда на интериора. Функцията „ Morning Brief ” разрешава освен прослушване, само че и проявление на екрана на информация от рода на прогноза за времето и водещи вести.
още по тематиката
Миналата година Samsung добави поддръжка на гласов асистент Bixby в умните си хладилници. Сега компанията уголемява тази функционалност с команди на натурален език.

Една от най-полезните функционалности на Family Hub 4.0 безспорно е способността на хладилника да позвъни на смарт телефона на своя притежател, в случай че вратата му е останала отворена, което не е желателно за нито един ледник – бил той интелигентен, или елементарен.

Благодарение на тясната интеграция на Family Hub в екосистемата SmartThings, потребителите могат да взаимодействат с устройства за умния дом от Samsung и други производители от екрана на хладилника или благодарение на гласовия помощник Bixby.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР