Четвъртфиналната фаза в Индиън Уелс приключи по зрелищен и интригуващ

...
Четвъртфиналната фаза в Индиън Уелс приключи по зрелищен и интригуващ
Коментари Харесай

Резултати от ден №9 в Индиън Уелс


Четвъртфиналната фаза в Индиън Уелс завърши по зрелищен и завладяващ метод. В шампионата при мъжете ще има нов първенец, откакто Яник Синер победи над първата ракета на домакините Тейлър Фриц. Италианецът стана първият представител на своята татковина, достигал до полуфинал в шампионата, и в понеделник ще се изкачи най-малко до 11-а позиция в ранглистата, до момента в който актуалният №5 ще загуби най-малко пет места.

В последния мач за деня Карлос Алкарас прекъсна серията си от три следващи загуби против Феликс Оже-Алиасим, записвайки първи триумф над канадеца. В досегашните им дуели международният №2 освен не бе спечелил сет, само че не бе осъществил и нито един от 11-те си брейкпойнта. Това обаче се промени и испанецът за втора поредна година ще играе на полуфинал в „ Рая на тениса “.

Не по-малко забавно бе при дамите. Елена Рибакина се подреди измежду най-хубавите четири след трагична победа над Каролина Мухова, до момента в който Ига Швьонтек продължи отбраната на купата с безапелационен триумф над Сорана Кърстя.

Вижте всички резултати от ден №9 в Индиън Уелс.

Мъже:

Яник Синер – Тейлър Фриц 6-4, 4-6, 6-4

Карлос Алкарас – Феликс Оже-Алиасим 6-4, 6-4


Жени:

Елена Рибакина – Каролина Мухова 7-6(4), 2-6, 6-4

Ига Швьонтек – Сорана Кърстя 6-2, 6-3
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР