Наскоро стана ясно, че Стефанос Циципас и Паула Бадоса са

...
Наскоро стана ясно, че Стефанос Циципас и Паула Бадоса са
Коментари Харесай

Нова тенис двойка? Италианските медии събраха Синер с руска красавица под номер 26 в света!

Наскоро стана ясно, че Стефанос Циципас и Паула Бадоса са се разделили, само че наподобява нова тенис обич е изгряла на хоризнота. Според " La Gazzetta dello Sport ", основните герои на този нов романс са Яник Синер и Анна Калинская. Италианската медия разкрива по какъв начин международният номер две през последната седмица е трябвало да се лекува в клиниката по спортна травмотология " J Medical " в Торино, която постоянно бива посещава от играчите на футболния град Ювентус.

Любопитното е, че Ана Калинская се насочва към Торино незабавно след отпадането си на шампионата в Рим, което единствено по себе си е необичайно съвпадане, имайки поради,че Калинская няма никакви физически проблеми от същия темперамент или тенис задължения, които да я отведат в пиеомонтската столица.

По-интересното съвпадане обаче е от 14-ти май, когато 1/4-финалистката от Мелбърн взема решение да тренира на кортовете на частния тенис клуб " Next Tennnis Academy ", а Синер бива забелязам там по същото време. Както знаете, то първенецът от Аустрелиън Оупън все още няма опция да тренира и е бил облечен изцяло цивилно, носейки комфортен сив спортен екип с дълги ръкави и несъответствуващи за игра на тенис обувки.

Припомняме ви, че Мария Брачини беше дамата до южнотиролеца през последните близо 4 години, само че двамата за последно бяха снимани дружно на срещата от Шампионската лига сред Милан и Борусия Дортмунд, която се състоя през предишния ноември, а Брачини не е качвала никакви фотоси от местата, на които играе 22-годишния тенисист, откогато разгласява фрагменти от Маями през март, което ни подухва на мисълта, че тази връзка е завършила, а информацията за възможна връзка сред международната номер 26 и 13-кратния притежател на ATP титли към този момент е на всички места по италианските медии.

Интересна подорбност от персоналния живот на рускинята е събитието, че тя през 2020-та година беше засечена по какъв начин се целува с Ник Кирьос в Акапулко, само че ромасът им приключи доста бързо, а 25-годишната хубавица показа по какъв начин австралиецът в действителност не е " неприятното момче на тениса ", а генерално е неприятен човек и няма желание да поддържа другарски връзки с него отсега нататък.

Reports in Italy are saying Jannik Sinner is dating Anna Kalinskaya who is a professional tennis player as well.

Its fair to say Jannik’s game is generational on and off the court.

Greatness
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР