Четирима тийнейджъри бяха осъдени на затвор за участие в груповото

...
Четирима тийнейджъри бяха осъдени на затвор за участие в груповото
Коментари Харесай

Затвор за 4-ма български тийнейджъри от групата изнасилвачи на дете в Германия

Четирима младежи бяха наказани на затвор за присъединяване в груповото обезчестяване на 13-годишно момиче в югозападния немски град Фелберт, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Осем момчета на възраст сред 14 и 17 години са упрекнати, че са нападнали момичето, което се прибирало в къщи от плувен басейн, завлекли го в близка гора и го насилвали, до момента в който не се намесила минаваща през гората жена. Всички обвинени са от български генезис, отбелязва ДПА.

Престъплението е осъществено на 21 април тази година.

Днес единствено шест от тях бяха наказани в съда във Вупертал. Другите двама избягаха със фамилиите си в България, където бяха арестувани и ще бъдат съдени настрана.

Главният причинител е наказан на 4 години и 9 месеца затвор, а главният му съизвършител е наказан на 4 години затвор. Други двама получиха по-кратки присъди затвор, а останалите двама получиха изпитателен период.

Сред доказателствата по делото има видеозапис на действието, сниман с мобилния телефон на един от насилниците, взети от жертвата ДНК проби и показанията на дамата, която прекъснала закононарушението.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР