Четирима пациенти с тежки съпътстващи заболявания бяха изписани от COVID-отделението

...
Четирима пациенти с тежки съпътстващи заболявания бяха изписани от COVID-отделението
Коментари Харесай

Четирима пациенти бяха изписани от COVID-отделението на болница в София

Четирима пациенти с тежки съпътстващи болести бяха изписани от COVID-отделението на болница Токуда , оповестяват от болнично заведение. Те са на възраст сред 68 и 78 година

Двама от тях са с бъбречна непълнота на хронична хемодиализа. Постъпват с дихателна непълнота, като единият има и сърдечна непълнота и сепси с - той остава под динамично наблюдаване, изписан е в устойчиво положение със доста усъвършенстване на белодробната функционалност.

Другият пациент е изписан в доста положително общо положение и без дихателна непълнота. Положителна е развръзката и за 68-годишен пациент с рак на панкреаса на дейна химиотерапия, също оздравял от Covid-19 без белодробни нарушавания. Четвъртият пациент постъпва с частична бъбречна и дихателна непълнота, в положение на делир и след предходно токсично отравяне . И той се възвръща сполучливо и е изписан със доста усъвършенстване.

Болницата е основала профилирано поделение за лекуване на пациенти, инфектирани с Covid-19 . Отделението е изолирано от останалите звена в болничното заведение при съблюдаване на всички условия за противоепидемичен надзор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР