Четирима футболисти са пред напускане на Лудогорец. Това са Ману,

...
Четирима футболисти са пред напускане на Лудогорец. Това са Ману,
Коментари Харесай

Четирима напускат Лудогорец

Четирима футболисти са пред овакантяване на Лудогорец. Това са Ману, Шоу, Дорин Ротариу и вратарят Кристиян Кахлина.

Първите трима разочароват с представянето си през есента, а стражът може да премине в Хайдук Сплит, който бе стихотворец от Валдас Дамбраускас, написа " Тема спорт ". На първо време на полевите играчи ще им бъдат търсени нови тимове, а в случай че това не се случи, може да се стигне до преустановяване на контракта.
 Спас Делев се разбра с Лудогорец
Спас Делев се разбра с Лудогорец

Срокът на договора на Делев ще е за 2 години

Ротариу беше притеглен през лятото с огромни очаквания, само че разочарова. Той стартира като титуляр в едвам мача в шампионата, а в евротурнирите не попадна измежду 11-те нито един път. Румънецът по този начин и не впечатли с изявите си. Много е евентуално да се потърси тим, на който той да бъде преотстъпен. Сред дискусионните играчи при " орлите " са още Вердон и Сантана. Засега обаче вятърът на смяната може и да ги подмине.

Промени обаче ще има на треньорския пост. От Разград ще търсят потвърден експерт, като Станислав Генчев повече няма да е отпред, само че още веднъж ще остане в щаба. Фаворит за нов ментор е Анте Шимунджа, който е отпред на Мура.

Зелените работят и по селекцията. Приоритет там е намирането на първокласен атакуващ халф, какъвто сега липсва на отбора. В същото време стана ясно, че Лудогорец желае да притегли звездата на Миньор Перник Божидар Васев. Той би трябвало да укрепи дубъла на разградчани. През есента Васев вкара 13 гола за Миньор във Втора лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР