Четирима дрогирани младежи нападнаха и ограбиха таксиметров шофьор край Казанлък

...
Четирима дрогирани младежи нападнаха и ограбиха таксиметров шофьор край Казанлък
Коментари Харесай

Дрогирани младежи ограбиха таксиметров шофьор

Четирима дрогирани младежи нападнаха и ограбиха таксиметров водач край Казанлък тази нощ. Нападателите са арестувани за 24 часа във Второ районно управление (на МВР) - Стара Загора.
Сигналът за закононарушението е подаден 00,20 ч. в ОДМВР - Стара Загора.
Четиримата нападатели, които са на възраст сред 15 и17 години, наели таксито от село Горно Черковище в посока Стара Загора. В региона на село Змеево те заплашили 45-годишния водач с нож и го блъснали. В паниката мъжът изгубил ръководство на автомобила и се блъснал в мантинелата. Момчетата му взели мобилния телефон, парите с които разполагал - 180 лв., и избягали.
Преминаващ водач подал сигнал към диспечер на таксиметровата компания, притежател на таксито, за аварирала кола. На място незабавно пристигнали сътрудници на водача и полиция.
Полицаите бързо намерили младите нападатели - те били на към 300 метра от авариралата кола и правели опит да си извикат друго такси, с цел да продължат към Стара Загора.
Тест, изработен на арестуваните, е открил приложимост на наркотични субстанции, съобщи Дарик.
Пострадалият лидер е от казанлъшкото село Кънчево. Не е настанен в болница, само че има пострадвания и е доста уплашен.
В родното село на младежите Горно Черковище не са сюрпризирани от бруталните дейности на момчетата, чийто главатар бил 17-годишният Кристиян Ш. Той не учел и не работел. В момента изтърпявал наказване пробация за държане на опиати и за шофиране без брошура след приложимост на опиати, оповестява "24 часа ".
За него в Горно Черковище описват, че бил единственото дете на родителите си. Родили го късно, по тази причина и раснал капризен.
"Ако е пълновръстен, от дълго време да е в пандиза ", считат съселяните му.
Другите участници в среднощния екшън били възпитаници, които употребявали грипната почивка, с цел да отидат да се забавляват в регионалния град.
В село Горно Черковище същата вечер били направени и други пакости - били счупени прозорците на една от къщите и на паркиран пред нея автомобил, някой атакувал с камък и прозорче от вратата на кметството.
Съмненията на локалните са, че същите младежи са вилняли из селото преди да си поръчат таксито, само че това трябвало да се потвърди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР