Четирикратният олимпийски шампион Мо Фара се изказа уклончиво за бъдещата

...
Четирикратният олимпийски шампион Мо Фара се изказа уклончиво за бъдещата
Коментари Харесай

Неизвестен победи Мо Фара на 10 000 метра, той не е сигурен за бъдещето си

Четирикратният олимпийски първенец Мо Фара се изрече уклончиво за бъдещата си кариера, откакто бе надвит от незнаен играч на тичане на 10 000 метра в Лондон в понеделник.

25-годишният Ели Крос победи идола си с 4 секунди, като Фара приключи с време от 28,44 минути, което е с минута повече от най-хубавото му време на тази отдалеченост.

39-годишният Мо Фара не съумя да се класира за Олимпийските игра в Токио поради травма на крайници. Той не посочи дали ще взе участие на Световното състезание по лека атлетика в Юджийн (САЩ) през юли.

„ Днес беше сложен ден. Елис тича доста добре и си заслужи триумфа. Но човек би трябвало да знае къде е, а аз не знам тъкмо сега. Трябва да правя оценка съревнование по съревнование и да видя по какъв начин ще реагира тялото ми. В последна сметка не се подновявам “, разяснява Мо Фара.

„ Правя положителни тренировки, само че минаха цели 9 месеца от последното ми съревнование. Обичам спорта и това, което върша. Имах дълга кариера, само че към този момент има и доста млади, които пробиват, и е прелестно да се гледат “, добави олимпийският първенец на 5000 и 10 000 метра от Игрите в Лондон през 2012-а и в Рио де Жанейро 4 години по-късно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР